اکوایران: رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی گفت: انتظار درآمد یک امر بدیهی و متناسب با ماموریت‌های صندوق توسعه ملی است.

به گزارش اکوایران، مهدی غضنفری رئیس هیإت عامل صندوق توسعه ملی در نشست خبری به مناسبت چهاردهمین سالگرد تاسیس صندوق توسعه ملی اظهار داشت: صندوق‌های ثروت در دنیا، هر ساله با یک نرخ بازده در حال بزرگتر شدن هستند و تقریبا 6 درصد بازده سالانه دارند.

او با اشاره به اینکه، درآمدزایی ماهیت صندوق توسعه ملی است، گفت:‌ اگر صندوق، با تسهیلات، مشارکت و سرمایه گذاری به دنبال درآمد است، این را یک امر بدیهی و متناسب با ماموریت‌های صندوق بدانیم و آن را زیاده‌خواهی ندانیم.

غضنفری افزود: اینکه صندوق پول‌های خود را در یک کارخانه سرمایه‌گذاری کند و انتظار بازگشت و سود نداشته باشد، با ماموریت‌های ما سازگار نیست.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه هر ساله بودجه عمرانی خود را صرف می‌کند و طبیعتا  انتظار ندارد این پول برگردد ولی ماموریت ما با سازمان برنامه و بودجه متفاوت است.