به گزارش اکوایران، گزارش‌های رسمی از وضعیت سدهای تهران هم حاکی از این است که سد موجودی مخزن سد امیرکبیر از 67 میلیون متر مکعب در هفته گذشته به 64 میلیون متر مکعب کاهش پیدا کرده و درصد پرشدگی سد هم به 36 درصد افت کرده.

موجودی مخزن سدهای لار و لتیان – ماملو هم که در هفته منتهی به 21 تیرماه 66 میلیون متر مکعب بود، در هفته منتهی به 28 تیرماه به ترتیب به 62 و 63 میلیون لیتر کاهش یافته است.

در میان سدهای استان تهران وضعیت سد طالقان از سایر سدها بهتر به نظر می‌رسد اما میزان پرشدگی این سد هم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افتی 33 درصدی را ثبت کرده و این روزها موجودی مخزن این سد 214 میلیون متر مکعب است.

سدهای تهران در آخرین روزهای تیرماه وضعیت نگران کننده‌ای را به نمایش گذاشته‌اند و طبق آمارهای منتشر شده، این روزها حجم آب موجود در چهار سد لار، لتیان، ماملو و امیر کبیر نسبت به سال گذشته ۱۷۱ میلیون متر مکعب عقب ماندگی دارند.

وضعیت سدهای کشور تا 28 تیرماه