طرح فروش خودروهای وارداتی به تعویق افتاد
مدیر سامانه یکپارچه خودروها در مورد دور جدید عرضه خودروهای وارداتی که فعلا متوقف شده، شفافسازی کرد.

به گزارش اکوایران، اطلاعیهای در خصوص طرح جدید فروش خودروهای وارداتی از هفته آینده منتشر شد، اما صبح امروز و ساعاتی پس از انتشار خبر طرح مذکور، این اطلاعیه از دسترس خارج شد.
مهدی تقدیسی، مدیر سامانه یکپارچه خودروها در گفتوگو با ایسنا در این رابطه شفافسازی کرد و گفت: هدف ما این است که خودروهایی را برای مشتریان عرضه کنیم که بهصورت کاملا وارد کشور شده و در گمرکات کشور موجود هستند؛ بر این اساس با توجه به اینکه همچنان اطلاعات کاملی از خودروهای وارداتی قابل عرضه در این طرح، واصل نشده، فعلا اجرای این طرح به تعویق افتاده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: موضوع و کسب اطلاعات جامع در حال بررسی است و به محض کسب اطلاعات، موضوع و فرآیند طرح عرضه خودروهای وارداتی اطلاعرسانی خواهد شد.
فعلا برای حساب وکالتی اقدام نکنید
تقدسی در پاسخ به اینکه آیا از فردا (چهارشنبه) متقاضیان برای وکالتی کردن حسابها اقدام کنند؟ تاکید کرد: با توجه به شرایط پیش آمده، فعلا امر وکالتی کردن حسابها انجام نمیشود. پس از حصول نتیجه بررسیها، مجدد اعلام خواهیم کرد که موعد وکالتی کردن حسابها، چه زمانی خواهد بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ضربه بزرگ به پوتین و زنگ خطری که به صدا در آمد؛ قمار کرملین روی سناریوی دوگانه
-
تصمیم دولت برای پرداخت مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
-
روسیه به این کشور جنگنده سوخو فروخت
-
حمایت سعید حدادیان از رئیسجمهوری: پزشکیان دل پاکی دارد
-
واردات خودرو خیانت است!
-
گام نخست آمریکا و اتحادیه اروپا برای رسمی کردن توافق تجاری
-
بزنگاه نبرد یا مذاکره؛ تهران و واشنگتن در آستانه نقطه عطف تاریخی
-
پزشکیان به دیدار سید محمد خاتمی رفت
-
هدف پشت پرده واشنگتن: کاهش تنش یا پیادهسازی منطقه اقتصادی ترامپ در لبنان؟