دادسرای سبزوار درباره معاملات مشکوک طلا هشدار داد
دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار با صدور اطلاعیهای درباره اجاره و معاملات غیرقانونی طلا در این شهرستان هشدار داد و این اقدام را موجب از دست رفتن سرمایه اعلام کرد.

به گزارش اکوایران،در این اطلاعیه آمده است: برخی از افراد بدون توجه به هشدارها، صرفا به امید کسب سود و منفعت، طلایی که حاصل دسترنج چندین ساله خود بوده است را به اجاره داده اند که نه تنها منفعتی برای آنها حاصل نشده است بلکه سرمایه خود را از دست داده اند.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سبزوار، بر طبق این اطلاعیه، هم اینک با اعلام شکایت ۳۴ نفر از مالبختگان پرونده «کثیرالشاکی» در این دادسرا تشکیل و در جریان رسیدگی قرار دارد.
دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار در این اطلاعیه بیان کرده است: طی هفته های اخیر نیز برخی از طلافروشی ها علاوه بر اجاره طلا اقدام به پرداخت وام در قبال اخذ طلای آب شده می کنند که قیمت طلا چندین برابر وام پرداختی بوده و شبهاتی از ربا نیز در این خصوص مطرح است لذا دوباره به مردم سبزوار توصیه می شود سرمایه های خود را تحت عنوان هایی شامل معامله طلای آب شده، معامله فردایی طلا، اجاره طلا و دریافت وام در اختیار برخی از واحدهای صنفی اتحادیه طلافروشان قرار ندهند.
همچنین به متصدیان واحدهای صنفی اتحادیه طلافروشان نیز هشدار داده می شود، از انجام هرگونه فعالیت غیرقانونی خودداری کنند در غیر این صورت به لحاظ پیشگیری از وقوع جرم، به محض وصول گزارش یا مشاهده فعالیت غیرقانونی در بازرسی های میدانی که از این هفته آغاز می شود واحد صنفی متخلف پلمب شده و برای متصدی آن پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیام صریح تهران به غرب: بدون لغو تحریم، محدودیت هستهای معنا ندارد
-
رنسانس نابهنگام؛ ظهور کانال جدید ترامپ با تهران و پکن
-
اختلاف قیمت 10خودرو از کارخانه تا بازار؛ از آواتار تا پژو ۲۰۷
-
بهترین گزینه تهران، ترامپ و اروپا برای گریز از سناریوی باخت-باخت
-
آغاز فصل جدید دیپلماسی ایران
-
تجربه قرهباغ بیخ گوش ایران؛ سناریوهای احتمالی پیش روی تهران کدام است؟
-
سفر حساس علی لاریجانی به لبنان در بزنگاه تاریخی این کشور
-
دعوای ترامپ و لولا، کار آمریکا و برزیل را به جاهای باریک میکشاند؟
-
پوتین با کودتا در قفقاز جنوبی زیر میز بازی ترامپ میزند؟