مزایده ۴۲ فقره ملک دولتی؛ خودروهای متروکه تعیین تکلیف میشود
چهل و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولدسازی داراییهای دولت با بررسی مازاد بودن ۵۱ ملک در ۸ استان کشور برگزار و موضوعاتی همچون تعیین قیمت پایه املاک و شرایط واگذاری آنها مطرح شد. در ادامه نیز نگاهی داریم به بزرگترین مزایده سازمان اموال تملیکی که به ارزش تقریبی ۴۵۰۰ میلیارد تومان برگزار شد.
به گزارش اکوایران، چهل و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولدسازی داراییهای دولت امروز -هشتم دی ماه- به ریاست عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور نمایندگان اعضای هیأت عالی و دستگاههای ذیربط، در سالن جهاد اقتصادی این وزارتخانه برگزار شد.
در این نشست، موضوعاتی همچون مازاد بودن، تعیین قیمت پایه، و شرایط واگذاری ۵۱ ملک مازاد در ۸ استان کشور که تحت بهرهبرداری ۹ وزارتخانه و دستگاه دولتی قرار دارند، بررسی و درباره آنها تصمیمگیری شد.
به گزارش تسنیم و به نقل از دبیرخانه کمیته، مطابق ماده (۸) آییننامه اجرایی مولدسازی داراییهای دولت، با مازاد بودن ۴۲ ملک موافقت شد و مقرر گردید این موارد در دستور کار نشست آتی هیأت واگذاری قرار گیرد.
همچنین، در خصوص تعیین قیمت پایه ۳۵ ملک، مباحثی مطرح و پس از بررسیهای لازم، تصمیمگیری نهایی به هیأت عالی ارجاع داده شد.
در بخش دیگری از این جلسه، اعضای کارگروه «دستورالعمل نحوه دریافت ثمن معامله ناشی از فروش املاک مشمول مولدسازی» را مورد بحث و بررسی قرار دادند. مقرر شد این دستورالعمل نیز جهت تصویب نهایی در دستور کار نشست هیأت واگذاری قرار گیرد.
مزایده اموال منقول و غیرمنقول
در آذرماه ۱۴۰۳، سازمان اموال تملیکی مزایدهای الکترونیکی با ارزش تقریبی ۴۵۰۰ میلیارد تومان برگزار کرد که یکی از بزرگترین مزایدههای این سازمان در سال جاری محسوب میشود.
در این مزایده، ۵ دستگاه خودروی سواری وارداتی متعلق به شرکت کوروش کمپانی با ارزش پایه ۶۶.۵ میلیارد تومان و مجموعاً ۲۸۵ دستگاه خودروی سواری وارداتی و داخلی از برندهای مختلف به ارزش پایه ۶۵۰ میلیارد تومان عرضه شدند. همچنین، بیش از ۲۳۰ دستگاه ماشینآلات راهسازی و کشنده با ارزش پایه ۱۲۵۰ میلیارد تومان به فروش گذاشته شد.
تعیین تکلیف خودروهای متروکه
حسین اصغری، مدیرکل ویژه جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، اعلام کرد که با تاکید دادستانی، کالاهای قاچاق سنواتی و رسوبی ظرف مدت یک ماه تعیین تکلیف میشوند. خودروهای باقیمانده در گمرک تهران نیز بهزودی تعیین تکلیف و برای مزایدههای آتی آماده خواهند شد.
مدیرکل ویژه جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تهران اعلام کرد که خودروهای باقیمانده در گمرک تهران بهزودی تعیین تکلیف و برای شرکت در مزایدههای آینده آماده خواهند شد.
فروش اموال کوروش کمپانی
بخشی از اموال منقول و غیرمنقول شرکت کوروش کمپانی، شامل املاک تجاری و خودروهای وارداتی، در مزایدههای اخیر سازمان اموال تملیکی به فروش رفته است.
یکی از بزرگترین مزایدههای الکترونیکی سراسری اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با عرضه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومان کالا از روز گذشته ۱۲ آذر آغاز شده و تا ۱۹ آذر ادامه دارد.
عرضه بیش از یکهزار تن چای
اولین حراج حضوری چای دبش در استان تهران با حضور مسئولان وزارت اقتصاد و سازمان اموال تملیکی در 29 آبان برگزار شد.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در این حراج گفت: در سه سال گذشته ۱۱۰ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شده که نسبت به مدت مشابه، ۶۷۰ درصد رشد داشته است.
غلامی باغی تاکید کرد: ۹۶ درصد کالاهای در اختیار سازمان به صورت مزایدههای الکترونیکی به فروش میرسد و فقط ۴ درصد کالاها شامل سریع الفساد و سریع الاشتعال از سایر روشها به فروش میرسد. در این حراج بیش یک هراز تن چای به ارزش ریالی ۵۳۵ میلیارد ریال عرضه شده است
نحوه شرکت در مزایدههای اموال تملیکی
افراد حقیقی و حقوقی میتوانند با مراجعه به وبسایت سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی یا سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) در مزایدهها شرکت کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شرط مذاکره مستقیم با آمریکا از زبان سخنگوی وزارت خارجه
-
پاتک موقت ایران به ترکیه؛ جزییات تازه از تامین سوخت کامیونداران گرفتار در مرز
-
حمله زودهنگام مجلس به دولت؛ رکوردی که به نام مسعود پزشکیان ثبت شد/ ترینهای استیضاح بعد از انقلاب
-
موافقت ترامپ با توقف استرداد شهروند ایران از ایتالیا
-
شبح ترامپ و پشت پرده یک هشدار؛ چرا 2025 سال سرنوشتساز برای ایران هستهای است؟
-
قطعی درگاه های صرافی رمز ارز 260 ساعته شد/ سکوت بانک مرکزی ادامه دارد
-
دو روز مهم در بازار طلا و ارز
-
زنگ خطر کاهش رشد جمعیت به صدا در آمد؛ خودروسازان متهم جدید
-
بازگشت داعش با شمایلی جدید؟/ پشت پرده ادعای جنجالی روزنامه آمریکایی