در این مراسم محمد طبیبیان در صحبت‎‌‌‌های جالبی، به بیان خاطراتی از دوران آشنایی و دوستی با غنی‌نژاد پرداخت. 

طبیبیان با اشاره به چگونگی شکل گیری علم اظهار کرد: دکتر غنی نژاد با کتاب‌های خود حیطه بین علم و غیرعلم را شکافت.

این اقتصاددان خطاب به دانشجویان گفت: تئوری ماخذ اصلی دانش است، باید بدانیم هر چیزی علم نیست. 

ابراهیم صحافی، پژوهشگر اندیشه سیاسی نیز در این نشست درباره کتاب معرفت شناسی علم اقتصاد گفت: این کتاب تنها دو دفعه در کلاس‌های دانشگاهی تدریس شد. 

او در بخشی از صحبت‌هایش به شکل گیری دانشگاه‌های اروپا از حوزه‌های علمیه اشاره و اظهار کرد: در مورد علوم اجتماعی می‌توان علم را از خارج وارد کرد اما باید در نظر داشت که این علوم را باید با فرهنگ ایرانی متناسب کرد.  

صحافی با انتقاد از موثر نبودن فارغ‌التحصیلان اقتصادی بیان کرد: در فرهنگ غربی پیش فرض‌هایی در حوزه‌های مختلف تعریف شده که در ایران این پیش‌فرض‌ها تعریف نشده است. 

در ادامه این برنامه امیرحسین خالقی، پژوهشگر اندیشه سیاسی درباره کتاب‌های معرفت شناسی اظهار کرد: دغدغه‌های این کتاب‌ها به روز است که بر اساس آن از نهاد دولت نمی‌توان انتظار داشت که اقتصاد را به سامان کند. 

خالقی متناسب‌سازی قوانین جهانی با فرهنگ ایرانی را بااهمیت دانست و تاکید کرد: در انتخابات ریاست جمهوری و فضای سیاسی این فرهنگ سازی را شاهد هستیم اما ضروری است که بارها و بارها به این موضوع بپردازیم.

او شرایط فعلی ایران را بحرانی و راهکار آن را روی آوردن به سمت بنیادها دانست. 

موسی غنی نژاد، اقتصاددان و نویسنده این دو کتاب اظهار کرد: دهه ۷۰ در موسسه نیاوران با دکتر طبیبیان آشنا شدم و در این موسسه طرح درس معرفت شناسی را ارائه دادم که سرانجام کتاب چاپ شد. 

او درباره مفهوم نئولیبرالیسم توضیحاتی ارائه داد و گفت: در ایران ۹۵ درصد اقتصاد دولتی و نرخ بازارها دستوری است.