به گزارش اکوایران، بانک مرکزی در جهت حمایت از تولید، «کارت رفاهی متصل به اوراق گام» با سقف اعتبار فردی ۳۰۰ میلیون تومان برای خرید کالاهای بادوام را عملیاتی کرد. دوره بازپرداخت این تسهیلات ۲۴ ماهه است و تسویه آن از نیز طریق صدور اوراق گام توسط بانک عامل به ذینفعی شرکت پذیرنده انجام می‌شود.

اصغر ابوالحسنی با بیان اینکه دولت‌ها از مالیات و عوارض تامین مالی می‌کنند، گفت: در تامین مالی بنگاهی نیز بانک‌ها، بازار سرمایه و حتی بیمه‌ها نقش‌ ایفا می‌کنند.

او درباره تامین مالی خانوار‌ها و افراد بیان کرد: تامین مالی برای این افراد نیازمند روش‌های خاص است که کارت رفاهی این بخش را هدفگذاری کرده است.

قائم مقام بانک مرکزی با تاکید بر سه ویژگی جدید کارت رفاهی گفت: تامین مالی غیرتورمی، کمک به هدایت اعتبار در شبکه بانکی و قابل رصد بودن و پایش مسیر اعتبار از ویژگی‌های این کارت هستد.

ابوالحسنی، با اشاره به اعتبارسنجی کارت رفاهی اظهار کرد: کارت رفاهی ریسک کمی برای شبکه بانکی و بازدهی مناسبی برای آن دارد که امیدواریم بانک‌های دیگر نیز به این بخش ورود کنند.

او با بیان اینکه کارت رفاهی یکی از ابزارهای جدیدی است که در قانون جامع تأمین مالی زیرساخت و تولید بر آن تاکید شده، افزود: در بخش تامین مالی غیرخانوار و بخش بنگاهی، پنج دسته تامین مالی شامل گواهی سپرده خاص و عام، فکتورینگ، حواله و برات الکترونیک، ال سی ریالی و ارزی و اوراق ارزی وجود دارد.

ابوالحسنی با اشاره به تامین مالی ۲۵۰ همتی برای پیشران‌ها گفت: بخشی از تامین مالی را معاونت ارزی با انتشار اوراق ارزی انجام می‌دهد، بانک مرکزی تلاش کرده، هم در بنگاه و هم در بخش مصرفی افراد و خانوارها تامین مالی را به خوبی انجام دهد.

او تاکید کرد: همه نهادها از جمله بازار سرمایه باید نقش خود را در تامین مالی ایفا کنند و بانک مرکزی به تنهایی نمی‌تواند تامین مالی را محقق کند.