خلاصه معاملات بازار سهام سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲
رشد بورس ادامه داشت / پالایشیها در صدر بازار
اکوایران: امروز شپنا، شتران، کگل و شبندر نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند.

به گزارش اکوایران، در معاملات روز سهشنبه بیست و پنجم مهر ماه 1402، شاخص کل بورس تهران 13 هزار و 91 واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 31 هزار و 242 واحد رسید.
شاخص کل هموزن بورس نیز با رشد 3 هزار و 168 واحد در رقم 689 هزار و 949 واحدی ایستاد.
شاخص کل فرابورس با افزایش 129 واحدی به رقم 25 هزار و 287 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با صعود 764 واحد به سطح 123 هزار و 640 واحد رسید.
بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس
امروز شپنا، شتران، کگل و شبندر نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل جم، ملت و بسویچ از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای وسپهر، آریا و شاوان بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای خاور، مارون و دماوند بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.
گزارش کامل معاملات امروز بورس را در اکوایران بخوانید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای مکرون: ایران به میز مذاکره باز گردد/ مسائل هستهای و بالستیک مورد بررسی قرار بگیرند
-
چگونه حمله به پایگاه آمریکاییها در قطر در آخرین لحظه آتشبس را رقم زد؟
-
روزی که خودروسازان به التماس میافتند
-
شریک استراتژیک ایران در بحران؛ ترکیه میتواند متحد قابل اعتنا تهران در شرایط جنگی باشد؟
-
تعداد شهدای زندان اوین از 70 نفر گذشت
-
قم امروز تعطیل شد
-
نوسان در سایه آتشبس؛ آینده طلا و سکه به کدام سو میرود؟
-
ادعای ترامپ: ایران قبل از حمله اورانیوم خود را جابجا نکرده بود
-
زیان انباشته 130 همتی غول خودروسازی؛ ایرانخودرو به سود عملیاتی بازگشت