به گزارش اکوایران، بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه بورس تهران ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –شنبه 29 مهر- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل افت 7 هزار و 698 واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز 6 هزار و 953 واحد پایین آمد. شاخص کل فرابورس  260 واحد ریزش کرد و شاخص هم وزن فرابورس 2 هزار و 41 واحد کاهش پیدا کرد.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت صنعتی آما (فاما)، شرکت قند نیشابور (قنیشا) و شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس (حفارس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت تامین سرمایه دماوند (تماوند)، شرکت صنعت روی زنگان (زنگان) و شرکت شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور (وهور) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت 

در بورس نمادهای سصفها (شرکت سسمان اصفهان)، چفیبر (شرکت فیبر ایران) و شسینا (شرکت صنایع شیمیایی سینا) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت عطرین نخ قم (نطرین)، شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند) و شرکت پتروشیمی ارومیه (شاروم) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، 27 نماد صف خرید داشتند و 30  نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 52 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 107 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش 37 درصدی به 391 میلیارد تومان رسید.

020728

پیش بینی بورس امروز 

روز چهار‌شنبه شاخص‌ کل و شاخص هم وزن بورس تهران روند مشابهی داشتند. شاخص‌ها از ابتدا روند نزولی داشتند و تا پایان به نزول ادامه دادند. همچنین شاهد خروج پول حقیقی به میزان 711 میلیارد تومان بودیم. نماد شپنا بیشترین خروج سرمایه را داشت پس از آن، نمادهای فملی، شتران، وتجارت و حفارس بیشترین خروج پول را ثبت کردند. 

روز چهارشنبه نمادهای خودرو، اخابر، خساپا، پارس، ذوب و شپنا بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند و در مقابل نمادهای وبملت، کچاد و شیران بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند.  

ارزش معاملات خرد نیز با افزایش 11 درصدی نسبت به روز قبل به 4 هزار و 141 میلیارد تومان رسید.

اما در یک ساعت پایانی ارزش معاملات پایین بود و شاهد کمبود تقاضا در بازار بودیم. روندی که می‌توان آن را به پایان هفته نسبت داد. اما برخی از ناظران معتقدند با رشد ریسک‌های سیستماتیک بازار، معامله گران استراتژی صبر و انتظار را در پیش گرفته‌اند تا روند تحولات روشن شود.