مکران در کانون توجه فعالان اقتصادی؛ فرصتی طلایی برای سرمایهگذاری
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با جذابیت های ایجاد شده موج سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در حال عزیمت به سواحل مکران هستند.

به گزارش اکوایران، سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، روز جمعه در نشست شورای اداری بابلسر اظهار داشت که این شهرستانها نیازمند برنامههای جدید برای تحول در حوزه گردشگری هستند.
او تأکید کرد که باید با هدف جذب گردشگر داخلی و خارجی، بهویژه از کشورهای آسیای میانه و قفقاز، سازوکارهای مناسبی فراهم شود.
لزوم توسعه گردشگری و جذب سرمایهگذاری
جذب گردشگران خارجی یکی از ضرورتهای استان است، زیرا هر گردشگر میتواند موجب ایجاد ۱۰۰ شغل جدید شود. همچنین برای گردشگری داخلی نیز باید زیرساختهای لازم توسعه یابد.
صالحی امیری با اشاره به لزوم توسعه گردشگری دریامحور، گفت: کشورهای غربی بین ۱۸ تا ۳۰ درصد از درآمد خود را از طریق دریا بهدست میآورند، اما متأسفانه ما از ظرفیتهای عظیم ساحلی خود در آشوراده، انزلی و سواحل مکران بهدرستی بهرهبرداری نکردهایم.
به گفته او در این همایش باید فرصتها و جذابیتهای بابلسر به سرمایهگذاران معرفی شود. او تأکید کرد که برای جذب سرمایهگذاران باید احساس امنیت و حمایت از سوی دولت وجود داشته باشد.
وزیر میراث فرهنگی همچنین اعلام کرد که در حال حاضر، موجی از سرمایهگذاران در حال ورود به منطقه مکران هستند و بهویژه در حوزه گردشگری و دریا، توسعه سرمایهگذاری دنبال میشود.
صالحی امیری در پایان سخنان خود، اعلام کرد که سفر سهروزه به مازندران در راستای بازدید از طرحهای گردشگری و دیدار با مسئولان استانی برای توسعه گردشگری صورت گرفته است.
سواحل مکران؛ دروازهای به توسعه اقتصادی ایران
سواحل مکران با موقعیت استراتژیک خود و پتانسیلهای تجاری، گردشگری، کشاورزی و شیلاتی، بهعنوان نقطهای حیاتی در ارتباط با آبهای آزاد اقیانوس هند، یکی از مهمترین مناطق برای توسعه و رونق اقتصادی در ایران به شمار میرود. با توجه به توجه ویژه مسئولان و برنامهریزیهای انجامشده، این منطقه در آیندهای نزدیک بیشتر از پیش در کانون توجه قرار خواهد گرفت.
سیستان و بلوچستان با مساحت ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع، از دو بخش سیستان و بلوچستان تشکیل شده است. سواحل مکران در این استان با طول ۵۴۱ کیلومتر، از ظرفیتهای زیادی برای بهرهبرداری از منابع دریایی و توسعه اقتصادی برخوردار است.
این منطقه به دلیل موقعیت استراتژیک و قابلیتهای توسعه شهری، تقویت ارتباطات بینالمللی، و امنیت انرژی و تجارت در فهرست گزینههای پایتختی ایران قرار گرفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فرزین: در آینده ۶ نوع بانک داریم/ اساسنامه بانکها تغییرات اساسی میکند
-
غافلگیری در تلآویو، تشویش در تهران؛ سفر به جایی که حال ترامپ را خوب میکند
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
بیبی خشم ویتکاف را بر انگیخت/ نتانیاهو جنگ غزه را طولانی کرد
-
راهنمای ساده درباره دعوای هند و پاکستان بر سر کشمیر
-
لحظه تاریخی برای حلوفصل منازعه ایران و آمریکا
-
جعلی برای ضربه به مذاکرات؛ چرا ترامپ هم نمیتواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟
-
واکنش ترامپ به فجایع انسانی در غزه/ آزادی نظامی اسرائیلی - آمریکایی
-
امضای ترامپ پای فرمان ارزان شدن 80 درصدی دارو