فایننشال تایمز نقشه نتانیاهو برای آورگان فلسطینی را افشا کرد
اکوایران: نخستوزیر اسرائیل سعی دارد تا اتحادیه اروپا را قانع کند که مصر را برای پذیرش آوارگان غزه تحت فشار قرار دهد.

به گزارش اکوایران، فایننشال تایمز فاش کرد که نتانیاهو تلاش کرده تا رهبران اتحادیه اروپا را متقاعد کند تا مصر را برای پذیرش پناهجویان نوار غزه تحت فشار قرار دهد. منابع آگاه به این رسانه گفتند که این ایده در جلسات هفته گذشته با مقامات اروپایی مطرح شده است. آنها گفتند که این پیشنهاد توسط کشورهایی مانند اتریش و جمهوری چک در گفتگوهای خصوصی مطرح شد که منجر به برگزاری نشست سران اتحادیه اروپا در روزهای پنجشنبه و جمعه شد.
با این حال، قدرتهای اروپایی مانند آلمان و فرانسه این پیشنهاد را به خاطر غیرواقعیبودن رد کرده و به مقاومت مقامات مصری در برابر پذیرش پناهجویان از غزه (حتی به طور موقت) اشاره کردند.
مصر بارها گفته که فلسطینیان نباید از سرزمین اجدادی خود دور شده تا بتوانند به آرزوی دیرینه تشکیل کشور فلسطین دست یابند. کاخ سفید نیز در روز یکشنبه اعلام کرد که «اطمینان از اینکه فلسطینیان غزه به مصر یا هیچ کشور دیگری آواره نشوند» در دستور کار تماس تلفنی جو بایدن و همتای مصری او بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آتشبس کوتاهمدت است یا دائمی؟
-
مذاکره کنیم
-
دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران عبور کرد
-
یک دانشمند هستهای دیگر به شهادت رسید
-
2 پیششرط حیاتی بازگشایی بورس در شنبه
-
عراقچی: اصرار گروسی برای بازدید از سایتهای بمباران شده، بیمعنا و حتی با سوء نیت است
-
مذاکره نباید متوقف شود؟
-
صحبتهای جدید گروسی درباره محل اورانیومهای غنیشده ایران
-
صادق زیباکلام از شهادت 2 کارمند اوین