به گزارش اکوایران،‌ در حالی که افزایش تنش‌ها در واشنگتن، در اهداف سیاست خارجی رئیس‌جمهور آمریکا اخلال وارد کرده است، جمهوری‌خواهان کنگره بر جو بایدن فشار آورده تا در ازای تصویب بودجه اضافی برای اوکراین، محدودیت‌های جدید مهاجرتی را بپذیرد.

به نوشته فایننشال تایمز، کاخ سفید در این هفته هشدار داد که در صورت عدم تأیید قانونگذاران، کمک‌های ایالات متحده به کیف تا پایان سال تمام شده و توانایی اوکراین برای دفاع از خود را به خطر خواهد انداخت به پیروزی ولادیمیر پوتین در جنگ منجر می‌شود.

به عنوان بخشی از بسته ۱۰۶ میلیارد دلاری، بایدن حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین درخواست کرده که شامل کمک‌های اضافی به اسرائیل و متحدان ایالات متحده در اقیانوس آرام است.

اما علی‌رغم درخواست‌های بایدن و بسیاری از دموکرات‌ها، جمهوری‌خواهان خواستار امتیازات بزرگی از کاخ سفید برای محدودسازی سیاست‌های مهاجرتی در مرز با مکزیک هستند.

مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه کنگره در روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت: «ما باید تغییری واقعی در سیاست مرزی اعمال کنیم؛ این شرطی ضروری برای هر کاری است که در آینده انجام می‌دهیم».

میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا به خبرنگاران گفت: «اکنون زمان آن رسیده که علاوه بر نگرانی‌های مهم بین‌المللی، به مرز خود نیز توجه کنیم».

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که قصد داشت روز سه‌شنبه و قبل از رأی‌گیری در یک جلسه توجیهی محرمانه برای سناتورها سخنرانی کند، در آخرین لحظه، دیدارش را لغو کرد.

علیرغم لغو سخنرانی زلنسکی، آندری یرماک، رئیس ستاد او و همچنین رستم عمروف، وزیر دفاع اوکراین و روسلان استفانچوک، رئیس مجلس اوکراین در روز سه‌شنبه برای حمایت از او در واشنگتن حضور یافتند.

یرماک به حضار در مؤسسه صلح ایالات متحده گفت که اوکراین برای دفاع از خود در برابر حملات روسیه و القای اعتماد به نفس بیشتر به اوکراینی‌ها و غرب، به گلوله‌های توپخانه‌ای ۱۵۵ میلی‌متری بیشتر و همچنین سیستم‌های دفاع هوایی و مهمات نیاز دارد.

یرماک افزود که کمک‌های دفاع هوایی بیشتر از سوی ایالات متحده به اوکراینی‌هایی که پس از حمله روسیه به خارج از کشور گریخته‌اند اجازه می‌دهد تا به کشور خود بازگردند، اقتصاد کشور دوباره سر پا شده و حفاظت از کشتی‌های حامل مواد غذایی از بنادر در منطقه اودسا تقویت شود.

اومروف گفت که هیئت اوکراینی همچنین با اعضای جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان دیدار کرده و با آن‌ها درباره «اهمیت ادامه حمایت از اوکراین در سال ۲۰۲۴» گفتگو کردند. عمروف خاطرنشان کرد که به اهمیت تقویت فشار تحریم‌ها بر روسیه که تولید تسلیحات به ویژه پهپادهای انتحاری را افزایش داده است، اشاره کرد.

ینس استولتنبرگ، رئیس ناتو نیز هشدار داده که روسیه در حال انباشت موشک و پهپاد برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین در زمستان است.