تذکر دیوان محاسبات به یک شرکت هواپیمایی؛ علت چه بود؟
اکوایران: دیوان محاسبات کشور، به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی(هما) در خصوص عدم توجه به موضوع کنترلهای داخلی که از کفایت لازم برای قابل اتکا بودن عناصر صورتهای مالی برخوردار نیست، اخطار داد.

به گزارش اکوایران، دیوان محاسبات کشور، به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی(هما) در خصوص عدم توجه به موضوع کنترلهای داخلی که از کفایت لازم برای قابل اتکا بودن عناصر صورتهای مالی برخوردار نیست، اخطار داد.
روابط عمومی این دستگاه نظارتی اعلام کرد که دیوان محاسبات کشور در تداوم انتظام بخشی به شرکتهای دولتی نسبت به عدم استقرار سیستم حسابداری قیمت تمام شده، فقدان برنامه راهبردی صنعت هواپیمایی در کنار موضوع عدم تصویب بودجه سال ۱۴۰۳ توسط مجمع عمومی شرکت هما و نبود نظارت کافی بر فروش بلیط هواپیما تذکرهای لازم را به مسئولان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی(هما) که در این نهاد نظارتی حضور یافته بودند، ابلاغ کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تکرار سناریوی سوریه در یمن قریبالوقوع است؟
-
سقوط یک هواپیما در منطقه کشمیر هند
-
تغییر ماموریت ویتکاف در آستانه سفر ترامپ به خاورمیانه
-
صعود چشمگیر طلا در آستانه تصمیم مهم فدرال رزرو
-
صنایع شاخصمحور برنده توافق احتمالی ایران و آمریکا
-
واکنش ترامپ به حملات هند به پاکستان
-
خلیج فارس؛ ۵ دلیل محکم برای اینکه نامش پاک نمیشود
-
انتقاد شدید بایدن از ترامپ: واقعاً سادهلوح است/ تاریخ معاصر جهان را تغییر خواهد داد
-
حمله هوایی گسترده اسرائیل فرودگاه و زیرساختهای برق صنعا را هدف قرار داد