هشدار دیوید کامرون به اسرائیل: صبر بریتانیا در حال تمام شدن است
اکوایران: وزیر خارجه بریتانیا قرار است در دیدار با وزیر کابینه جنگی اسرائیل بگوید که صبر لندن به دلیل عدم رسیدن کمکهای بشردوستانه به مردم غزه، کم شده است.

به گزارش اکو ایران، دیوید کامرون، وزیر خارجه بریتانیا، قرار است به وزیر کابینه اسرائیل، بنی گانتز در نشست روز چهارشنبه در لندن بگوید که صبر این مشور به دلیل عدم رسیدن کمکهای بشردوستانه به مردم غزه، کم شده است.
وزیر امور خارجه بریتانیا گفت: «اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر بر اساس قوانین بین المللی بشردوستانه موظف است کمکرسانی کند.»
به گزارش گاردین، کامرون در طول یک گفتگوی شش ساعته در زمینه روابط خارجی، همچنین طرحهای جدیدی را برای ائتلافی از کشورهای همفکر برای استفاده از داراییهای مسدود شده روسیه عرضه کرد.
او گفت: «ما در غزه با وضعیتی از رنج وحشتناک روبرو هستیم. من چند هفته پیش در مورد خطر تبدیل این شرایط به قحطی و گسترش بیماری صحبت کردم، و ما اکنون در آن نقطه هستیم. مردم از گرسنگی میمیرند، مردم بر اثر بیماریهای غیر قابل پیشگیری میمیرند.»
او افزود: «ما مجموعه کاملی از کارهایی داشتهایم که از اسرائیلیها خواستهایم انجام دهند، اما باید گزارش بدهم که میزان کمکهایی که مردم در فوریه دریافت کردند تقریباً نصف آن چیزی بود که در ژانویه دریافت کردند. بنابراین در دیدار من با بنی گانتز در بریتانیا، یک سری هشدارها باید داده شود.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو زیر و رو شد / سورن ورق بازی را برگرداند
-
عراقچی خطاب به همتای سوئدی: تصمیمات شما نه قابل درک است و نه قابل توجیه
-
عراقچی پیش از عزیمت به مسقط: در تهران مشورت کردیم تا به نقطه تعیین کنندهای برسیم
-
واکنش بازارها به دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا
-
اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان همراه با پرداخت معوقات و متناسبسازی
-
حس بازارها به دور چهارم مذاکرات
-
رایزنیهای مستقیم پیش از نشست غیرمستقیم
-
معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد پس از دو ماه انتظار / مدنیزاده گزینه نهایی شد
-
غول هستهای خفته بن سلمان را ترامپ بیدار میکند؟