به گزارش اکوایران، غرب سال‌هاست که به‌عنوان قدرت سیاسی و اقتصادی اصلی در جهان شناخته می‌شود. چند سالی است که اقتصادهای نوظهور از جمله برزیل، هند، روسیه، چین و آفریقای جنوبی گروهی را با یکدیگر تشکیل داده‌اند که به‌عنوان گروه بریکس شناخته می‌شود.

در حالی‌که در گروه‌های غربی نظیر گروه ۷ جایی برای این اقتصادهای نوظهور نیست، آن‌ها تلاش دارند پیمان اقتصادی و سیاسی خودشان را به رخ جهانیان بکشند.

اکنون گروه بریکس در حال توسعه است و به مرور دیگر اقتصادهای نوظهور هم تلاش کرده‌اند به آن ملحق شوند. به‌تازگی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه هم تمایل خود را نسبت به عضویت در بریکس اعلام کرده است.

یکی از نکات جالب توجه اینجاست که ترکیه در حال حاضر عضو یکی از مهم‌ترین گروه‌های غربی است: ناتو! این پیمان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پیمان‌های کشورهای غربی شناخته می‌شود. حالا ترکیه که عضو ناتو است، درخواست کرده که در بریکس هم عضو شود.

عضویت در بریکس برای کشوری که یکی از اعضای هم‌پیمان‌های اصلی غرب به شمار می‌رود، از یک‌سو مزایایی دارد و از سوی دیگر می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد.

در ویدیوی بالا توضیح داده شده که اردوغان با عضویت ترکیه در بریکس چه چیزهایی را دنبال می‌کند و چه چالش‌هایی در این مسیر در پیش خواهد داشت.