چرخش اردوغان از ناتو به بریکس
ترکیه تلاش دارد به گروه بریکس ملحق شود، گروهی که از اقتصادهای نوظهور تشکیل شده و اکنون نوعی چالش برای کشورهای غربی محسوب میشود. در ویدیوی بالا از اهمیت تلاش ترکیه برای عضویت در بریکس گفته شده است.
به گزارش اکوایران، غرب سالهاست که بهعنوان قدرت سیاسی و اقتصادی اصلی در جهان شناخته میشود. چند سالی است که اقتصادهای نوظهور از جمله برزیل، هند، روسیه، چین و آفریقای جنوبی گروهی را با یکدیگر تشکیل دادهاند که بهعنوان گروه بریکس شناخته میشود.
در حالیکه در گروههای غربی نظیر گروه ۷ جایی برای این اقتصادهای نوظهور نیست، آنها تلاش دارند پیمان اقتصادی و سیاسی خودشان را به رخ جهانیان بکشند.
اکنون گروه بریکس در حال توسعه است و به مرور دیگر اقتصادهای نوظهور هم تلاش کردهاند به آن ملحق شوند. بهتازگی، رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه هم تمایل خود را نسبت به عضویت در بریکس اعلام کرده است.
یکی از نکات جالب توجه اینجاست که ترکیه در حال حاضر عضو یکی از مهمترین گروههای غربی است: ناتو! این پیمان بهعنوان یکی از مهمترین پیمانهای کشورهای غربی شناخته میشود. حالا ترکیه که عضو ناتو است، درخواست کرده که در بریکس هم عضو شود.
عضویت در بریکس برای کشوری که یکی از اعضای همپیمانهای اصلی غرب به شمار میرود، از یکسو مزایایی دارد و از سوی دیگر میتواند با چالشهایی همراه باشد.
در ویدیوی بالا توضیح داده شده که اردوغان با عضویت ترکیه در بریکس چه چیزهایی را دنبال میکند و چه چالشهایی در این مسیر در پیش خواهد داشت.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
انتقاد شدید بایدن از ترامپ: واقعاً سادهلوح است/ تاریخ معاصر جهان را تغییر خواهد داد
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
سرمایهگذاری 1000 میلیاردی آمریکا در خودروسازی ایران؟
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
بازار ارز منتظر خبر قطعی است/ موج خلیج فارس به بازار ارز رسید
-
واکنش ترامپ به احتمال تحریف نام خلیج فارس و غنیسازی اورانیوم در ایران
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
ایران خودرو نقشه جدید کشید / پژو آب رفت
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا