وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که «برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است» گفت: هدف از حضور در هر صحنه‌ای از جمله صحنه مذاکرات، دفاع از خون شهداست.

به گزارش اکوایران،به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» در حاشیه مراسم دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در پاسخ به این سوال که در مذاکرات چقدر به حفظ خون و آرمان شهدا توجه دارید؟ اظهار کرد: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است، ولی  ما در هر صحنه‌ای از جمله صحنه مذاکرات که حاضر بشویم، هدف‌مان دفاع از خون شهدا و دفاع از آرمانی است که شهدا به خاطرش شهید شدند.

به گزارش ایسنا،این مراسم صبح امروز (سه‌شنبه) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزارشد.

بیشتر بخوانید
رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام را به دنیا نشان داد

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: ملت ما به توفیق الهی راه تقویت ایمان و گسترش دانش‌های گوناگون را رها نخواهد کرد و به کوری دشمن خواهیم توانست ایران را به اوج ترقی و افتخار برسانیم.