پس از قطعی اینترنت در جنگ 40 روزه، بحث‌های زیادی در رابطه با آسیب‌های وارد شده به خدمات اقتصاد دیجیتال مطرح شد. مهدی انصاری، عضو هیات علمی دانشده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف به تفضیل به این مسئله پرداخته است.

او توضیح می‌دهد که حتی تولیدات صنعتی یک کارخانه نیز اقتصاد دیجیتال دارند. یک کارخانه صنعتی می‌تواند با کمک اقتصاد دیجیتال بسیار هزینه تولید را کاهش دهد، می‌تواند وضعیت انبار و وضعیت فروش را پیش‌بینی کند و این عوامل هزینه تولید را کاهش داده و سودآوری را افزایش می‌دهد.

انصاری ابراز تاسف کرد و گفت: ما قبل از جنگ 40 روزه نیز در این موارد بسیار عقب بودیم. نه از آمریکا؛ بلکه از کشورهای درحال توسعه نیز عقب بودیم. این جنگ نیز باعث شد شبکه داخلی دچار بحران شود و متخصصین اقتصاد دیجیتال به مهاجرت روی آورند.

در این شرایط ما بصورت بلندمدت به عقب رانده شدیم.