جریان انحرافی در اقتصاد ایران
برداشت های اشتباه از علم اقتصاد مثل غباری است که موجب گم کردن راه از بیراهه می شود. وقتی فضا غبار آلود است مدعی و متهم هم قابل شناسایی نیست.
اکو ایران: علینقی عالیخانی از مقام های اقتصادی در دولت قبل می گوید: شاه از اواخر دهه ۴۰ به حرف اقتصاددانان گوش نمی داد و کار خودش را می کرد برخی از مسئولان دولتی همانند ولی الله سیف،طهماسب مظاهری، علی طیب نیا ، عبدالناصر همتی و.. در پس از انقلاب اعتقاد دارند: روسای دولت های گذشته به سخنان و هشدارهای آنان اعتنایی نداشتند. از طرف دیگر دولتمردان اقتصاددانان را متهم می کنند در مواجهه با مشکلات حرف مشخصی ندارند و هر کدام یک حرف می زنند. بسیاری از آنان برای سیاست های خود به نظرات اقتصادی برخی مکتب ها استناد می کنند. نتیجه چنین منازعه ای حل نشدن برخی مسائل اقتصادی مثل تورم و بیکاری است.چرا با وجود تغییر ساختار هنوز برخی سیاست های اقتصادی تکرار می شود؟
برخی محققان به برداشت های متفاوت از علم اقتصاد اشاره دارند اما علم اقتصاد چیست؟ آیا در علم اقتصاد راه درست و نادرست وجود دارد سنگ محک آن چیست؟
علاوه بر این، برداشت های اشتباه از علم اقتصاد مثل غباری است که موجب گم کردن راه از بیراهه می شود. وقتی فضا غبار آلود است مدعی و متهم هم قابل شناسایی نیست.
پادکست «اکوپدیا»، هدفش این است که به سرچشمه بپردازد، یعنی مبانی علم اقتصاد؛ اگر مبانی برای عموم روشن و مشخص باشد، جلوگیری از سیاست های اشتباه ممکن خواهد بود، در غیر اینصورت امیدی نیست. در این پادکست داده می شود چطور می توان راه و بیراهه در اقتصاد را شناسایی کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو و سایپا فروش های خود را بستند
-
اشتباه بزرگی که شاید تکرار نشود؛ ترامپ آماده معامله با تهران میشود؟
-
فوری؛ قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام آژانس ارائه شد
-
ادعای جدید آژانس در مورد برنامه اتمی ایران
-
رشد دوباره طلا و سکه در بازار کشور/ ربع سکه 1403 رسما وارد بازار شد
-
هجوم سرمایه گذاران به «داراییهای امن» پس از فرمان پوتین برای استفاده گستردهتر از سلاحهای هستهای
-
لحظه حیاتی در شورای حکام؛ چرا غرب به رغم پیشنهاد تهران به دنبال قطعنامه است؟
-
رازی که بعد از افزایش قیمت کارخانه ای خودرو فاش شد
-
نقشه راه ضدایرانی در شورای حکام/ چرا مذاکرات گروسی در تهران بیثمر شد؟