صادرات 6 هزار تومانی برای گوجهفرنگی
اکوایران: افزایش قیمت و کمبود گوجه فرنگی موجب شد تا گمرک بخشنامه محرنامه ای که در 9 خرداد ماه تنظیم و ثبت کرده بود به گمرکات کشور ابلاغ کند.
به گزارش اکوایران؛ براساس این ابلاغیه از تاریخ 2 خرداد 1401 عوارض صادراتی برای گوجه فرنگی به میزان هر کیلو 6 هزار تومان خواهد بود. عوارض 6 هزار تومانی فقط برای گوجه فرنگیهای خارج از گلخانه و مزرعهای تعیین شده و فرآیند صادرات گوجه فرنگیهای گلخانهای به روال قبل است و اقدام به دلیل بالا رفتن قیمت گوجههای ربی و به تبع آن رب گوجه فرنگی صورت و مدیریت بازار داخلی این عوارض تعیین شده است.
اواخر فرودین ماه کاهش عرضه گوجه فرنگی در میادین اصلی میوه و تره بار موجب شد تا قیمت گوجه فرنگی در میادین اصلی به کیلویی 12 هزار تومان برسد. قیمت بالای گوجه در مرز دلیل افزایش قیمت در بازار میادین اصلی عنوان شده بود؛ عاملی که موجب شد تا شاهد افزایش صادرات گوجه باشیم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا کماکان در هالهای از ابهام
-
ورود نخستین خودروی وارداتی از قصرشیرین به کشور
-
ترامپ: امیدواریم قطر در حل وضعیت با ایران به ما کمک کند، چرا که ممکن است بتوانیم میلیونها نفر را نجات دهیم
-
شمخانی: در صورت لغو فوری تحریمها، آماده توافق با ترامپ هستیم
-
افزایش 40 درصدی قیمت برنج؛ هر کیلو طارم درجه یک 250 هزار تومان شد
-
پیشنهاد رسمی ترامپ به تهران؛ هیاهو برای هیچ؟
-
پوتین به ترکیه نمیرود/ مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین لغو شد؟
-
پایان 46 سال تحریم سوریه
-
ناترازی برق به بازار دلار میرسد