نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس خبر داد
فرصت یک هفتهای به فاطمیامین/ بررسی طرح استیضاح سه شنبه آینده
اکوایران: نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بررسی استیضاح وزیر صمت در نسشست سهشنبه هفته آینده این کمیسیون خبر داد. با این شرایط فاطمی امین یک هفته فرصت دارد تا نظر نمایندگان مجلس را جلب کند.
به گزارش اکوایران: یکشنبه گذشته استیضاح وزیر صمت اعلام وصول شد و حال سیدجواد حسینی کیا درباره زمان استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت، می گوید: در راستای اجرای قانون آئیننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز با 36 امضا به کمیسیون صنایع و معادن مجلس واصل شده است. طرح استیضاح وزیر صمت در حالی با 36 امضاء به کمیسیون صنایع رسید که شنیده ها حکایت از آن دارد که برخی از نمایندگان طی یکی دو روز گذشته امضاهای خود پس گرفته اند. اما براساس قانون تا زمانی طرح استیضاح در مجلس قابل بررسی خواهد بود که حداقل10 نماینده مجلس با آن موافق باشند.
استیضاح وزیر صنعت،معدن و تجارت پنج روز پس از دریافت کارت زرد او اعلام وصول شد. به نظر می رسد اختلاف نمایندگان مجلس با وزیر صمت روی موضوع واردات خودرو است؛ بطوریکه نمایندگان مجلس موافق واردات خودرو هستند، اما فاطمی امین با این طرح مخالف است. بطوریکه با وجود موافقت مجمع تشخیص با واردات خودرو وزارت صمت روی خوشی به این طرح نشان نداده است و این امر موجب شد تا سخنگوی هیات رییس مجلس از اعلام وصول استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر دهد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای استیضاح وزیر صمت، افزود: نداشتن برنامه برای حوزه معادن و مشکلات حوزه صنعت و بازار خودرو محورهای استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت است.
وی اضافه کرد: بررسی استیضاح وزیر صمت در دستورکار سهشنبه هفته آینده کمیسیون صنایع و معادن قرار داد و این موضوع با حضور وزیر و نمایندگان متقاضی استیضاح رسیدگی میشود البته باید به این نکته نیز توجه کرد، همچنان امکان افزایش یا کاهش تعداد امضاها وجود دارد.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: در صورتی که تا سهشنبه هفته آینده تعداد امضاکنندگان استیضاح وزیر صمت کاهش نیابد، جلسه کمیسیون برگزار میشود و گزارش آن به هیات رئیسه مجلس اعلام میشود.
برنامه های اعلام شده از سوی وزیر صمت در سال 1400 در حوزه خودرو شامل 11 هدف در دوره بلند مدت و 10 هدف میان مدت می شد که عمدتا شامل دو محور کنترل افزایش تولید و مدیریت قیمت بود؛ اهدافی که تاکنون محقق نشده است. بطوریکه تا پایان سال 1400 کمی بیش از 860 هزار دستگاه خودرو سواری در کشور تولید شد. قیمت خودرو هم افزایش بسیاری در بازار داشت، دو هدفی که خلاف جهت وعده وزیر عمل حرکت کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
پاسخ قاطع ایران به قطعنامه شورای حکام/ راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
چرا غرب از گروسی ناامید شد؟/ واکنش تهران به صدور قطعنامه احتمالی چه خواهد بود؟