وزیر خزانهداری آمریکا: میخواهیم صادرات نفت ایران را به 10 درصد سطح فعلی برسانیم
اکوایران: اسکات بسنت روز جمعه در مصاحبهای با شبکه فاکس بیزنس گفت: «ما متعهد هستیم که صادرات نفت ایران را به سطح ۱۰۰ هزار بشکه در روز بازگردانیم، همان سطحی که در دوره نخست ریاستجمهوری ترامپ به آن رسیده بود»
![وزیر خزانهداری آمریکا: میخواهیم صادرات نفت ایران را به 10 درصد سطح فعلی برسانیم](https://cdn.ecoiran.com/thumbnail/G1pZpD4pafEU/oZRmDytQCqPbx64THpRbAF899BMitgIDSfP66penUZ6m9xMsVHbWjBoW4bIRHlTclq6Z_b1l_bR3FJ_vqz--jCFRtfn8Zctl_4ngQ9jVKYg,/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D8%AA+%D8%A8%D8%B3%D9%86%D8%AA.jpg)
به گزارش اکوایران، اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، اعلام کرد که ایالات متحده قصد دارد صادرات نفت ایران را به کمتر از ۱۰ درصد سطح کنونی کاهش دهد. این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، کارزار «فشار حداکثری» بر تهران را از سر گرفته است.
بسنت روز جمعه در مصاحبهای با شبکه فاکس بیزنس گفت: «ما متعهد هستیم که صادرات نفت ایران را به سطح ۱۰۰ هزار بشکه در روز بازگردانیم، همان سطحی که در دوره نخست ریاستجمهوری ترامپ به آن رسیده بود». وی افزود که ایران در حال حاضر روزانه بین ۱.۵ تا ۱.۶ میلیون بشکه نفت صادر میکند.
به نوشته بلومبرگ، او همچنین اظهار داشت که در صورت درخواست رئیسجمهور، تحریمهای بیشتری علیه بخش انرژی روسیه اعمال خواهد شد. پس از اظهارات او، قیمت آتی نفت افزایش یافت و قیمت نفت خام برنت تا ۱.۱ درصد رشد کرد و به ۷۵.۸۵ دلار در هر بشکه رسید.
هفته گذشته، ترامپ با امضای یک یادداشت، فشارهای اقتصادی بر ایران را تشدید کرد و موضع سختگیرانهای را که در دوره اول ریاستجمهوری خود در پیش گرفته بود، بار دیگر اعمال کرد. هدف از این اقدام، جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاح هستهای عنوان شده است.
بسنت گفت که درآمدهای نفتی ایران، تأمین مالی «فعالیتهای [نامطلوب] در سراسر جهان» را ممکن ساخته است.
او در مصاحبه با فاکس بیزنس افزود: «چینیها و احتمالاً هندیها در حال خرید نفت تحریمشده ایران هستند و این غیرقابل قبول است.»
بسنت تأکید کرد که کاهش صادرات نفت ایران به ۱۰۰ هزار بشکه در روز، این کشور را در «وضعیت وخیم اقتصادی» قرار خواهد داد. به گفته او، آمارهای داخلی ایران نشان میدهند که اقتصاد این کشور در نتیجه «تورم عظیم» و «کسری بودجه هنگفت بسیار شکننده شده است».
اظهارات وزیر خزانهداری آمریکا لحن سختتری نسبت به ترامپ داشت. ترامپ هفته گذشته گفته بود که تمایلی به امضای فرمان تحریمی علیه ایران ندارد و امیدوار است که توافقی حاصل شود تا نیازی به اجرای آن نباشد.
در روزهای منتهی به مراسم تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه، پالایشگاههای آسیایی به دنبال منابع جایگزین نفت بودند، تا برای شرایطی که دولت او دسترسی به نفت ایران یا روسیه را محدود کند آماده باشند. اما پس از اعلام اولین اقدامات ترامپ، که تنها سه نفتکش را هدف تحریم قرار داد، برخی از این نگرانیها کاهش یافت.
با این حال، تولید نفت ایران همچنان پایدار باقی مانده است. بر اساس دادههای گردآوریشده توسط بلومبرگ، ایران در ماه ژانویه بهطور میانگین روزانه ۳.۳۲ میلیون بشکه نفت خام تولید کرده است، که تقریباً در بالاترین سطح خود از زمان آغاز تحریمهای ترامپ در سال ۲۰۱۸ قرار دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تصمیم ترامپ ساعت 12 امروز اجرایی میشود؟/ حماس به وعده خود عمل کرد
-
اعراب برای مقابله با طرح ترامپ وارد عمل شدند/ رهبری بن سلمان برای پیشبرد پیشنهاد مصر برای غزه
-
وزیر خزانهداری آمریکا: میخواهیم صادرات نفت ایران را به 10 درصد سطح فعلی برسانیم
-
معاون ترامپ پوتین را به حمله نظامی تهدید کرد
-
بیانیه دولت لبنان درباره لغو پرواز تهران-بیروت
-
از دست رفتن اعتماد، آسیب بزرگ بورس
-
نرخ مطلوب شورای عالی بورس برای گواهی سپرده
-
۳ روش برای استعلام دهکبندی یارانه معیشتی
-
واکنش بازنشستگان به فرمول جدید سازمان تأمیناجتماعی برای افزایش مستمری