اکو ایران: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اظهارات سخنگوی وزارت خارجه قطر مبنی بر تماس این کشور با تهران و واشنگتن گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره قدردان دغدغه‌مندی و مساعی جمیله کشورهای دوست برای کمک به کاهش تنش‌ها در منطقه بوده است.

به گزارش اکو ایران به نقل از تسنیم، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به اظهارات همتای قطری خود درباره تماس دوحه با واشنگتن و تهران واکنش نشان داد.

وی با اشاره به تماس چند روز قبل وزیر امور خارجه کشورمان با همتای قطری، تصریح کرد در این تماس درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر شد.

خاطر نشان می شود ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر از تماس این کشور با تهران و‌ واشنگتن خبر داده بود.

وی گفت: ما با تهران و واشنگتن در تماس هستیم و از هرگونه گفتگو برای جلوگیری از تشدید تنش حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد: هنوز فرصت برای راه‌حل‌های دیپلماتیک و سیاسی در مورد ایران وجود دارد.