اکوایران: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی از کاهش شدت ناپایداری‌های جوی در تهران خبر داد، اما هشدار داد دستگاه‌های مسئول باید آمادگی لازم را حفظ کنند.

به گزارش اکوایران، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور عصر امروز -8 اردیبهشت- اعلام کرد: هرچند مخاطرات جوی ساعات آینده به شدت روز گذشته نخواهد بود، با این حال باید آمادگی‌های لازم نزد دستگاه‌های ذیربط وجود داشته باشد.

به گزارش ایرنا، ضیاییان ادامه داد: در شرایط فعلی شاهد رگبار باران در بخش هایی از زنجان، اردبیل، گیلان و آلاشت و نوشهر در مازندران هستیم، اما تاکنون سلول همرفتی که مشابه روز گذشته باشد، در تهران شکل نگرفته است.

طوفان شدید در پایتخت

طوفان تندری روز یکشنبه -7 اردیبهشت- در تهران با تندبادهای شدید، رگبار شدید باران، رعدوبرق و کاهش شدید دید افقی همراه بود.

در جریان عبور این توده همرفتی و ناپایداری شدید هوا در تهران، فشار هوا حدود هفت میلی بار در مدت کمتر از ۲ ساعت کاهش یافت و دمای هوا را ۱۵ درجه سلسیوس خنک تر کرد.

این طوفان عصر یکشنبه در حوالی استان مرکزی تشکیل شد و بلافاصله در مرکز ملی پیش بینی سازمان رصد و هشدار لحظه ای درباره آن صادر شد.