ایران در شرف پاکستان شدن
پیشرفت و توسعه هیچ کشوری بدون داشتن روابط نرمال دیپلماتیک با سه کشور آمریکا، روسیه و چین امکانپذیر نیست.
این گفته محمود سریعالقلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی، در همایش «چشمانداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴» است که به عنوان یک اصل علمی بیان و تأکید کرد که بدون این بنیان، بحثهای مربوط به توسعه اقتصادی ایران موضوعاتی فرعی خواهند بود.
سریعالقلم همچنین با اشاره به اینکه حفظ ساختارهای عمرانی، درمان، حمل و نقل، آموزش و هویت ایرانی در دهههای آینده بستگی به درآمدهای پایدار دارد، افزود: اگر ایران نتواند در یک دهه آینده به صادرات بالای ۵ میلیون بشکه نفت برسد، ممکن است به کشوری شبیه پاکستان تبدیل شود، هرچند که وضعیتی بهتر از پاکستان فعلی خواهد داشت.
اکوایران: استاد دانشگاه شهید بهشتی، در همایش «چشم انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴» روندهای اقتصاد سیاسی در سال ۲۰۲۵، را بررسی کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
اصلاح قیمتها به شکر رسید؛ نرخ جدید اعلام شد
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟
-
برنامه پوتین برای سفر به ایران
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
فرید زکریا: چرخش ترامپ در برابر تهران ممکن است مهمترین اقدام او باشد
-
میزبانی گرم خلیجفارس و بالا گرفتن تنش بیبی و ترامپ؛ توافق با تهران در دسترستر از همیشه