به گزارش اکوایران، آترینا اورعی، مدرس مدرسه اقتصاد لندن (LSE)، در گفتگویی با اکوایران به بررسی این پرسش پرداخت.

اورعی نقش علوم رفتاری در کاهش هزینه‌های اصلاحات و ساده‌تر کردن فرآیندها را مثبت ارزیابی و اشاره می‌کند که این علم می‌تواند به سیاست‌گذاران کمک کند. با این حال، او تأکید می‌کند که در ایران، اعتماد مردم به دولت بسیار پایین است و این موضوع بر تمکین از سیاست‌ها تأثیر می‌گذارد.

او مثال‌هایی از موفقیت‌های مداخلات رفتاری در بخش خصوصی را ارائه می‌دهد و می‌گوید که این مداخلات می‌توانند به جلب توجه مردم و تشویق آنها به صرفه‌جویی یا پرداخت مالیات کمک کنند.

خبر مرتبط
معایب سیاستگذاری اقتصادی به شیوه سنتی

علم اقتصاد متعارف مفروضاتی برای بازیگران اقتصادی دارد که همیشه در صحنه عمل با واقعیت جور درنمی‌آیند. مفروضاتی مانند «تقارن اطلاعات»، «تشخیص درست منفعت» یا «تحت تاثیر دیگران و نتایج پیشین قرار نگرفتن».