پیوند شبکه بانکی و جامعه فناوری ایران
یازدهمین همایش بانکداری نوین، میتواند نگاه دولت و حاکمیت به آینده نظام بانکی را دچار تحول کند. با توجه به سرعت تحولات در عرصه فناوری و ورود هوش مصنوعی، صنعت بانکی هم در دنیا متاثر از آن شده و سیر تحولات سبب تعریف و ایجاد خدمات جدید و نوآورانه در شبکه بانکی شده است.
کورش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پول و بانکداری در نشست خبری مربوط به این همایش، با اشاره به تازهترین فناوریها در صنعت پرداخت، از اهمیت همافزایی بین شبکه بانکی و شرکتهای فناوری برای ارائه راهکارهای نوین خبر داد.
نوشآفرین مومنواقفی، معاون نظامهای پرداخت بانک مرکزی، با تأکید بر تغییر رویکرد امسال نسبت به سال گذشته، گفت: "امروز ما نمیتوانیم فقط به آینده نگاه کنیم. دغدغههای کنونی نیز باید در کانون توجه ما باشد." او بر لزوم تعامل موثر میان ذینفعان جدید و نظامهای موجود تأکید و بیان کرد که این تعامل میتواند به بهبود مدیریت زیست بوم مالی کشور کمک کند.
واقفی همچنین خبر از پایان دوره آزمایشی ریال دیجیتال داد و اعلام کرد که برنامهریزی برای کاربر شدن این ارز دیجیتال در سال آینده در دستور کار قرار دارد. این خبر با استقبال حاضران مواجه شد و نشاندهنده عزم جدی بانک مرکزی برای ورود به عصر دیجیتال است.
در پایان، علیرضا ماهیار، مدیر آکادمی ملی انفورماتیک، به نقطه عطف همایش اشاره کرد و گفت: "این همایش در سال اول دولت رفاه ملی برگزار میشود و این نشاندهنده تغییرات اساسی در رویکرد به حوزه بانکی است." او بر اهمیت تحول دیجیتال و استفاده از فناوریهای نوین برای بهبود خدمات بانکی تأکید کرد. این همایش پنجم و ششم آذر ماه برگزار خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ آغاز دوباره مذاکرات هستهای ایران و غرب از روز جمعه در ژنو
-
انعطافپذیری در لحظهای کلیدی؛ پوتین معامله ایروان را با تهران تکرار میکند؟
-
پیامدهای پاسخ فوری تهران به قطعنامه آژانس
-
دستور کار جدید کاخ سفید؛ ترامپ راه پوتین را از تهران جدا میکند؟
-
معافیت مالیات دیگری برای کارگران
-
پیش بینی بورس فردا 5 آذر ماه 1403/ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران کمی بالاتر از سقف اردیبهشت ماه
-
پیام موشکی پوتین به غرب: در جنگ دخالت نکنید!
-
شرق و غرب بار دیگر علیه برنامه هستهای ایران متحد میشوند؟
-
اضافه شدن یک آیتم جدید به قبوض برق