مدیر عامل منطقه آزاد ارس: ترکیه شریک راهبردی است
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: کشور ترکیه بر اساس اسناد بالادستی و استراتژی های توسعه یکی از اصلی ترین کشورهای هدف و همسایه جهت جذب سرمایه گذاری و توسعه صادرات با این منطقه است.
به گزارش اکوایران، هادی مقدم زاده، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس، که به همراه رضا مسرور دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و به دعوت وزارت تجارت ترکیه به این کشور سفر کرده است، در دیدارهای مختلفی با تجار، فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران و مسئولان وزارت تجارت ترکیه به گفتوگو نشست.
مقدم زاده افزود: در بررسی سوابق سرمایهگذاری های تجاری، صنعتی، توریستی و کشاورزی ارس، تجار و فعالین اقتصادی کشور دوست و همسایه ترکیه جزو سرمایه گذاران پیشرو در منطقه آزاد ارس هستند.
او با اشاره به اینکه حضور صنعتگران ترکیه در حوزه صنایع تولیدی ارس بسیار متمایز بوده است، ترکیه به عنوان یکی از ۲۰ اقتصاد بزرگ دنیا، در کانون هدف همکاری های اقتصادی ارس است.
به گزارش ایرنا، او افزود: اقتصاد پویا، متنوع و برونگرای ترکیه امروز میتواند در مناطقی مثل منطقه آزاد ارس برای توسعهبخشی به شراکتهای منطقهای و بینالمللی خود حضور پیدا کرده و از ظرفیت ویژه آنها جهت افزایش عمق همکاریهای اقتصادی چندجانبه خود بهرهمند باشد.
بازدید از منطقه آزاد استانبول با حضور سرکنسول ایران در این شهر و نشست با تجار و بازرگانان ترکیهای با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی و افزایش صادرات کشورمان به ترکیه از دیگر برنامههای این هیات اقتصادی با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و مدیر عامل منطقه آزاد ارس در سفر به این کشور بود.
منطقه آزاد ارس با ۷۱ هزار و ۸۰۰ هکتار وسعت در محدوده جلفا، ایری و سیه رود، نوردوز، خداآفرین و قلی بیگلو و داشتن سه گمرک شامل جلفا، نوردوز و خداآفرین از ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی و رونق اقتصادی استان برخوردار است و به عنوان صنعتی ترین مناطق آزاد کشور مطرح بوده و در مسیر توسعه صادرات و تجارت با کشورهای منطقه گام برمیدارد.
به گزارش اکوایران، روز گذشته -22 اسفند 1403- بود که محمدحسین حبیبالله زاده، سفیر ایران در ترکیه، در نشست مجازی کمیته مشترک حملونقل ایران و ترکیه با تاکید بر اهمیت توسعه ترانزیت، گفت: حجم ترانزیت و حملونقل بین دو کشور طی سال جاری هفت میلیارد دلار افزایش یافته است. با این وجود، لازم است در حوزههای ریلی، هوایی، دریایی و بندری، جهش زیرساختی قابل توجهی ایجاد شود.
سفیر ایران در ترکیه با اشاره به رشد تجارت دوجانبه تهران و آنکارا گفت: حجم تجارت دو کشور در سال گذشته ۱۱.۸ میلیارد دلار بوده که تا بهمنماه امسال از ۱۷.۵ میلیارد دلار عبور کرده است. پیشبینی میشود این رقم تا پایان سال به ۱۹ میلیارد دلار برسد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
میزبانی گرم خلیجفارس و بالا گرفتن تنش بیبی و ترامپ؛ توافق با تهران در دسترستر از همیشه
-
وعده جدید به بازنشستگان؛ پاداش بازنشستگان از سال آینده بدون تأخیر پرداخت میشود
-
چرخش معنادار در خاورمیانه؛ لابیگری اعراب خلیج فارس با ترامپ برای توافق با ایران نتیجه میدهد؟
-
آغاز طرح جدید فروش سایپا با اولویت دارندگان خودروهای فرسوده
-
صاحبان خودروهای فرسوده با این خبر خوش سورپرایز شدند / دو خودروی جدید در تیررس دارندگان خودروهای اسقاطی
-
فوری/ واکنش عراقچی به ادعای ترامپ: هیچ پیشنهاد مکتوبی از آمریکا دریافت نکردهایم
-
اصلاح قیمتها به شکر رسید؛ نرخ جدید اعلام شد
-
جهانگیر در پاسخ به اکوایران: درخواست لغو اعدام تتلو بررسی میشود