توصیه پلیس به مسافران مازندران
جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ترافیک سنگین آزادراه تهران شمال و جاده چالوس، از اعمال محدودیت تردد در این محورها با هدف تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

به گزارش اکوایران، سرهنگ سیاوش محبی، از پلیس راهور فراجا، اعلام کرد که برای تخلیه بار ترافیکی ایجادشده از شب گذشته، از ساعت ۸ صبح امروز (دوشنبه) تردد تمامی وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس (میدان امیرکبیر) به سمت مرزنآباد ممنوع شده است.
وی به رانندگانی که قصد سفر به استان مازندران را دارند توصیه کرد از مسیرهای جایگزین، ازجمله محور فیروزکوه (که ترافیک روانتری دارد)، محور هراز و آزادراه قزوین-رشت استفاده کنند.
سرهنگ محبی همچنین از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از طریق مراجع رسمی، اطلاعات لازم را درباره وضعیت تردد جادهها دریافت کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
دیدار عراقچی با وزیر خارجه عمان؛ انتقال مواضع ایران به آمریکا توسط میانجیگر عمانی
-
زیان سکه دو رقمی شد/ حباب طلا منفی شد
-
اعلام جزئیات شیوه برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط
-
قیمت سکه عقبنشینی کرد
-
رابرت مالی: اکنون احتمال نوعی تفاهم بیشتر از هر زمانی در دولت قبلی است
-
لذت تلخ بنسلمان از شکست بالقوه ترامپ در یمن؛ ریاض و ابوظبی بر سر حوثیها به اختلاف خواهند خورد؟
-
واکنش ترامپ به مذاکره امروز ایران و آمریکا
-
جزئیات دیدار تخت روانچی و معاون بورل در وین با موضوع برنامه هستهای ایران
-
تیم مذاکرهکننده ایران راهی مسقط شد
چهره روز
اکوایران: استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، پس از نقشآفرینی در مذاکرات آتش بس میان اسرائیل و حماس و…