آخرین واکنش مسعود پزشکیان به مذاکرات ایران و آمریکا: به گفتوگو گره نخوردهایم؛ دنبال جنگ نیستیم، اما زیر بار ذلت هم نمیرویم
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه مسیر کشور صرفاً وابسته به مذاکرات نیست، گفت: اگر به صلح برسیم، دستاوردهای بزرگی خواهیم داشت، اما حتی بدون توافق نیز با مشکل مواجه نمیشویم.

به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری در جریان بازدید از وزارت بهداشت که روز جمعه- ۲۹ فروردین -انجام شد، با تأکید بر اینکه مسیر کشور صرفاً به گفتوگوها وابسته نیست، گفت: «ما حرکت خود را به گفتوگوها گره نزدیم. کاملاً مطمئن هستیم اگر بتوانیم به صلح و آرامش برسیم، قطعاً دستاوردهای بزرگی خواهیم داشت، اما اگر توافق حاصل نشد، اینطور نیست که با مشکل مواجه شویم.»
او با بیان اینکه «تلاش میکنیم اختلافات منطقهای و اختلافاتمان با دنیا را حل کنیم»، افزود: «ما دنبال جنگ نیستیم و نبودهایم؛ ما قربانی تروریسم هستیم. بیش از ۲۶ هزار نفر در خیابانهای ما ترور شدهاند و مسئولیت این اقدامات با اسرائیل است. آنوقت آنها دم از حقوق بشر میزنند!»
رئیسجمهور همچنین گفت: «ما زیر بار هیچ ذلتی نمیرویم؛ این باور ماست. اما سر جنگ هم نداریم. اگر دولتها و حکومتهای اسلامی قدرت داشتند، اسرائیل جسارت نمیکرد این غلطها را بکند.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
ادعای گاردین درباره پیشنهاد تعلیق 3 ساله غنیسازی ایران
-
پشت پرده توافق بزرگ آمریکا با عربستان و امارات در حوزه هوش مصنوعی
-
به دنبال نمایش تلویزیونپسند؛ ترامپ دنبال چه نوع توافقی است؟
-
فرید زکریا: چرخش ترامپ در برابر تهران ممکن است مهمترین اقدام او باشد
-
عراقچی: طرف آمریکایی قرار است پیشنهاد مکتوب ارائه دهد
-
حصر خودروهای وارداتی شکست