مهدی سادات‌بکایی، کارشناس بازار سرمایه، در برنامه نبض بورس با اشاره به وضعیت بازار گفت: در آخرین روز معاملاتی هفته، شاخص کل با افت حدود ۵ هزار واحدی بسته شد، در حالی‌ که شاخص هم‌وزن در تمام طول روز مثبت بود.

او تأکید کرد که یک روز واگرایی به‌تنهایی نمی‌تواند به معنای چرخش قطعی بازار به سمت سهم‌های کوچک باشد، اما سردرگمی بین سهامداران به‌وضوح دیده می‌شود. برخی به صنایع کوچک اعتماد دارند، در حالی‌که گروهی دیگر همچنان روی صنایع دلاری و بزرگ بازار حساب باز کرده‌اند.

وی با اشاره به رفتار صندوق‌های درآمد ثابت گفت: روند این صندوق‌ها نشان می‌دهد که فضای کلی بازار هنوز پر از تردید است و چشم‌انداز روشنی برای سرمایه‌گذاران وجود ندارد.

به گفته او، انتشار اخبار ضد و نقیض سیاسی، به‌ویژه در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا، تأثیر زیادی بر روند معاملات داشته است.

سادات‌بکایی همچنین از شوک‌های خبری ناشی از نامه‌های محرمانه‌ای سخن گفت که تنها سهامداران از آن بی‌خبر بودند، و همین موضوع باعث ترس و فشار فروش در بازار شد.