آخرین مطالب هادی خسروشاهین
۵۵:۴۵
انتخابات آمریکا شانه به شانه
هرچه زمان به جلو حرکت میکند، رقابت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فشردهتر و تنگاتنگتر میشود. آنچنان که پیشبینی نتایج برای بسیاری از ناظران دشوار شده است. با این حال یک واقعیت تقریبا قطعی است که در طول یک ماه گذشته آرای ترامپ در میان رای دهندگان مستقل و یا تصمیمنگرفتهها افزایش داشته است.
۱۸:۳۰
درگیری ایران و اسرائیل: نبردی که دیگر پنهان نیست
با عملیات تجاوزکارانه ٢٦ اکتبر اسرائیل علیه کشورمان، تنشها بین تهران و تلآویو وارد مرحله جدیدى شد. این عملیات که نخستین عملیاتى است که اسرائیل به صورت مستقیم علیه ایران انجام داده و مسئولیت آن را بر عهده گرفته، بازى بین طرفین را از منطقه خاکسترى خارج کرد.
جنگ نزدیک است؟
اکوایران: درچنین وضعیتی، عبور از وضعیت بازدارندگی و ورود ناخواسته به مارپیچ با شیب تند بسیارطبیعی است.
۰۱:۱۰:۰۳
اصالت امر روزمره در واشنگتن/ جایگاه سیاست خارجی در انتخابات آمریکا چیست؟
این روزها همه از اروپا تا خاورمیانه، تحولات مرتبط با انتخابات آمریکا را رصد می کنند. بدلیل جایگاه آمریکا در نظام بینالملل نتایج این انتخابات تاثیر مستقیمی بر سیاست خارجی این کشور و بدنبال آن بر نظام بینالملل و مناسبات برآمده از آن دارد. اما صرف نظر از چنین تاثیرگذاری در سطح بینالمللی، پرسش مهم این بخش از ویژه برنامهاکو ایران در مورد جایگاه متغیر سیاست خارجی در انتخابات آمریکاست.
پاسخ اسرائیل چگونه خواهد بود؟
آنچنان که شواهد رسمی نشان می دهد اسرائیل می خواهد به ایران پاسخ دهد؛ اینکه کیفیت چنین حمله ای احتمالا در خاک ایران چگونه خواهد بود و در چه زمانی انجام می شود،مشخص نیست.
ویلیام برنز در پشت صحنه بحران خاورمیانه
اکوایران: برنز با افشای اطلاعات محرمانه در مورد فعل و انفعلات نظامی ایران برای پاسخ به حمله به کنسولگری ایران در دمشق و انتقال آن به صدها رسانه آمریکایی،اسرائیلی،اروپایی و حتی منطقه ای همچنان به دنبال هدف اولیه و حیاتی کمپین افشای عمدی اطلاعات محرمانه یعنی جلوگیری از جنگ است.
ولی نصر؛ جنگی که خاورمیانه را دوباره ساخت/ چگونه واشنگتن میتواند یک منطقه دگرگونشده را تثبیت کند؟
اکوایران: بیثباتی در خاورمیانه پس از جنگ اخیر اسرائیل و حماس پویاییهای منطقه را تغییر داده و مسئله صلح و امنیت پایدار خاورمیانه را به مهمترین اولویت ایالات متحده تبدیل کرده است.
من اهل تخیل هستم؛ پس هستم
برندگان و بازندگان جنگ را امروزه خود جنگها و آنچه در صحنه جنگ میگذرد، مشخص نمیکند، بلکه انبوه تصاویر تولیدشده توسط رسانهها برنده واقعی جنگ را برای ما نه تنها معرفی بلکه حتی تعیین میکنند. به همین دلیل گای دبورد، فیلسوف فرانسوی علاقهمند است برپایه همین ویژگی جامعه امروز ما را جامعه نمایشی بخواند. در جامعه نمایشی، نمایش اغواگرانه از واقعیت بر محتوای خود واقعیتها و فکتها اولویت مییابد و از همین رو دسترسی به واقعیت محض به امر محال تبدیل میشود.