در گفتوگو با اکوایران مطرح شد
پشت پرده مخالفت مجلس با انتخاب مهم پزشکیان/ ایست جبهه پایداری به عبدالکریم حسینزاده
اکوایران: نمایندگان مجلس شورای امروز به انتخاب مهم پزشکیان «نه» گفتند و با رای منفی 129 نماینده، عبدالکریم حسین زاده نماینده مردم نقده و اشنویه، از تصدی معاونت معاونت امور روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور بازماند.
به گزارش اکوایران، برخی علت این مخالفت را سیاسی وعدهای دیگر خالی ماندن صندلی نمایندگی حوزه انتخابی مطرح کردند.
اکوایران در گفتوگو با نمایندگان به پشتپرده این ماجرا پرداخته است. احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس به اکوایران در خصوص مخالفت با استعفای حسینزاده گفت: مخالفین که تعداد آنها نه چندان کم و نه چندان زیاد بود، دلایل خود را اعلام کردند و در جمعبندی رای مخالف دادند.
او تاکید کرد که رایی که نمایندگان دادند به هیچ وجه سیاسی نبود.
این در حالی است که برخی دیگر از نمایندگان، از سیاسیکاری در این مخالفت میگویند.
عبدالرضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در گفتوگو با اکوایران با تاکید بر اینکه «عدهای در مجلس همه چیز را سیاسی میبینند و گفتمان وفاق ملی را زیر سوال میبرند»، مدعی شد که «نمایندگان جبهه پایداری تشکیلاتی عمل کردند و در چنینی مواردی مخالفت خود را نشان دادند.»
اما آیا رایگیری دوبارهای در راه است؟
با این همه احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس در پاسخ به سوال «اکوایران» درباره احتمال بازنگری مجلس در این رای منفی، توضیح داد: «ماده ۹۲ آییننامه داخلی مجلس مسکوت مانده که اگر دولت بر ادامه حضور ایشان در دولت اصرار کند، ما مجدداً میتوانیم این موضوع را مطرح کنیم؟ در این خصوص باید هیئت رییسه و قوانین مجلس تصمیم بگیرند که اگر لازم به اصلاح مواردی از آیین نامه مجلس است مجدداً این را ما در دستور کار قرار دهیم.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهران در حال تجهیز به سیستمهای اعلان عمومی/ پخش آژیر به تصمیم نهادهای متولی بستگی دارد
-
دیپلماتهای اروپایی: تمدید مهلت «سازوکار ماشه» مستلزم تصویب قطعنامه در شورای امنیت است
-
نمایش قدرت در میانه بحران؛ رونمایی اردوغان از موشک هایپرسونیک و بمب سنگرشکن نسل جدید
-
آلمان سوسکها را به میدان نبرد و جاسوسی میفرستد
-
آیزنکوت از احتمال نامزدی خود برای نخستوزیری اسرائیل خبر داد
-
از تاکسی سواری پزشکیان تا ال-90 نوآ
-
ادعای خبرنگار والاستریت ژورنال: تغییر موضع جزیی تهران در مذاکرات با تروییکا
-
برلین: آماده فعالسازی سازوکار ماشه هستیم/ پیشنهاد تمدید ضربالاجل را به تهران ارائه کردیم
-
آغاز فروش جدید ایرانخودرو/100 میلیون تومان بلوکه کنید