گلایه حوزه IT از پیشبینیناپذیری بانک مرکزی
پیش بینی ناپذیر بودن فرآیندها در ثبت سفارش، بحث تامین و تخصیص ارز، تامین سرمایه در گردش و تعهداتی که دستگاه های اجرایی باید داشته باشند از معضلات اصلی صنعت زیرساخت کشور است و باعث می شود که زیرساخت های حیاتی در زمانی که باید، بروزرسانی نشوند.
فعالان حوزه فناوری اطلاعات (چه تولیدکننده و چه واردکننده) خان اولشان، اخذ سفارش است. این گفته علی رشیدی خرسند، عضو کمیسیون تامین سازمان نظام صنفی تهران است. او ضمن بیان معضلات این حوزه، اخذ سفارش را اولین و مهمترین معضل می داند.
کوروش نکاوند، عضوکمیسیون تامین نظام صنفی با تایید سخنان رشیدی اذعان دارد که علاوه بر معضل ثبت سفارش، معضل دوم این حوزه را می توان تخصیص ارز دانست. تخصیص ارز به معنای مجوز خرید ارز توسط متقاضی است.
وی اعتقاد دارد که روند بانک مرکزی برای فعالان اقتصادی، پیش بینی پذیر نیست.
در ادامه مازیار نوربخش، عضو کمیسیون تامین و هیات نمایندگان اتاق ایران بیان می کند که موارد مطرح شده فقط برای واردکننده نیست. در کمیسیون تامین هم واردکننده و هم تولیدکننده پوشش داده می شوند.
نوربخش در پاسخ به چگونگی حمایت از تولیدکننده داخل اذعان دارد که به دو صورت می توان از تولیدکننده حمایت کرد. جلوی واردات محصولات گرفته شود که معمولا جواب نمی دهد. راه دیگر این است که تعرفه وضع شود.
در بخش دیگر این پنل که در حاشیه نمایشگاه الکامپ برگذار شده است، مسعود شکرانی، رییس کمیسیون تامین نظام صنفی رایانه ای کشور به بررسی زیرساخت های فناوری می پردازد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
انفجار قیمت و سقوط معاملات در بازار مسکن / مستأجران به حاشیه رفتند
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
خسارت احتمالی بندر شهید رجایی به تجارت