نمک بر زخم مصرفکننده: نگاه متفاوت به واردات خودرو
این هفته نوبت به رونمایی از کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم رسید. لیست این کابینه با سوپرایزهایی همراه بود که یکی از آنها سید محمد اتابک وزیر پیشنهادی صمت است. اما نقطه نظرات وزیر پیشنهادی پزشکیان چیست که باعث جلب توجه فعالان بازار خودرو از شده است؟
در کارنمای این هفته نگاه بازار به وزیر جدید بررسی شده است. این هفته در مسیر واردات خودرو هم اتفاقی جدیدی رخ داده است؛ کارنما این اتفاق را دنبال کرده است.
خودروی تمام برقی و از دم قسطی که تنها ۱۵۰ نفر خواهان آن شدهاند موضوع دیگر کارنماست. اما تحلیلهای موجود در بازار این هفته حاوی اظهارنظر عجیبی هم بود. یکی از فعالان بازار، واردات خودرو را نه تنها مرهم نمیدید بلکه به تعبیری آنرا نمکی بر زخم بخش عمدهای از مصرفکنندگان میدانست!
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
روسیه از جمع شرکای اصلی تجاری غیرنفتی ایران حذف شد
-
تیبا فیسلیفت هم قیمت پژو 207 شد
-
شرط ایران برای پذیرش محدودیتهای هستهای
-
پیام صریح تهران به غرب: بدون لغو تحریم، محدودیت هستهای معنا ندارد
-
واکنش عربستان به خبر محاصره کشتی سعودی حامل سلاح برای اسرائیل
-
جزئیات توافق ارمنستان و آذربایجان منتشر شد؛ تعیین مرزهای مشترک و برقراری روابط دیپلماتیک
-
لاریجانی:حزب الله نیازی به قیم ندارد؛ امضای تفاهمنامه بین عراق و ایران برای ایجاد ثبات
-
چاپ 500 هزار تومانی با حذف ۴ صفر/ زیانانباشته 450 همتی یک بانک کشور
-
اتحادیه اروپا: اگر راهحل نظامی امکانپذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود
چهره روز
اکوایران: در واشنگتن شایعاتی پیچید مبنی بر اینکه ژورنال داستان داغی در دست دارد. وقتی روز چهارشنبه خبری منتشر نشد،…