بررسی اطلاعات کدال نشان می دهد
خریداران هایما ترسیدند
اکو ایران : اطلاعات منتشر شده در سایت کدال ایران خودرو خبر خوبی برای متقاضیان هایما ندارد.
به گزارش اکو ایران، تولید هایما تا پایان مرداد 1403 در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 32 درصد کاهش یافت.
براساس اطلاعات منتشر شده ایران خودرویی ها در سایت کدال سازمان بورس آبی های جاده مخصوص در پایان مرداد 1402 حدود هشت هزار و 120 دستگاه انواع هایما را در خطوط تولید خود تکیل کردند.
تیراژ این محصول مونتاژی ایران خودرو در پایان مرداد 1403 با افتی حدود دو هزار و 550 دستگاه به حوالی پنج هزار و 600 دستگاه رسید.
کاهش تیراژ هایما در شرایطی اتفاق افتاده است که آبی های جاده مخصوص سه عضو خانواده هایما را در جدیدترین طرح فروش خود در دسترس متقاضیان قرار داده بودند.
هایما S7، هایما S5 و هایما X7 سه عضو خانواده هایما هستند که پشت ویترین ایران خودرو قرار گرفتند.
از جمع خانواده این محصول مونتاژی ایران خودرو، تنها هایما S8 در جدیدترین طرح فروش این خودروساز حاضر نبود.
بررسی تیراژ عرضه هایما در طرح فروش این خودروساز نشان می دهد قرار است هفت هزار دستگاه انواع هایما در قالب طرح فروش فوق العاده و پیش فروش روانه بازار شود.
مدیران ایران خودرو برنامه ریزی کردند تا هزار و 500 دستگاه انواع هایما را به صورت فروش فوق العاده روانه بازار کنند و الباقی پنج هزار و 500 دستگاه نیز به صورت پیش فروش در دسترس متقاضیان قرار خواهد گرفت.
خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص در حالی حدود 6 درصد از کل خودروهای عرضه شده در اولین طرح فروش خود بعد از حذف سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به اعضای خانواده هایما اختصاص داده است که این خودروساز تا پایان مرداد سال جاری به صورت متوسط ماهانه هزار و 120 دستگاه انواع هایما را در خطوط تولید خود تکمیل کرده است. اما ایران خودرو در پنج ماه ابتدایی سال گذشته به صورت میانگین حول و حوش هزار و 625 دستگاه انواع هایما تولید کردند.
این افت تیراژ باعث نگرانی متقاضیانی شده که در جدیدترین طرح فروش ایران خودرو نسبت به در اختیار گرفم این خودرو اقدام کردند.
برندگان هایما در طرح فروش ایران خودرو نگران هستند که آبی های جاده مخصوص نتوانند در موعد مقرر نسبت به واگذاری هایماهای فروخته شده، اقدام کنند.
به نظر می رسد دلیل افت تولید هایما را باید در چالش تامین ارز خودروسازان جست و جو کرد. این چالش با توجه به بخش نامه جدید صمت درباره تامین ارز مربوط به شرکت های خودروساز و زنجیره قطعه سازی وارد مرحله جدیدی شده است.
بخش نامه صمت که به امضای مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت رسیده گویای این نکته است که شرکت های خودروساز و همچنین فعالان حاضر در زنجیره تامین قطعه چنانچه نسبت به ثبت اظهار تولید خود در سامانه جامع تجارت اقدام نکنند تامین ارز، تعیین سهمیه مواد اولیه و سوخت با چالش روبرو می شود.
این بخش نامه برای مدیران عامل دو خودروساز برزگ کشور یعنی ایران خودرو و سایپا نیز ارسال شده است. باید دید آیا چالش ارزی روند تولید هایما را کاهشی نگه می دارد یا اینکه تزریق ارز به خودروسازان شدت بیشتری گرفته و به دنبال آن تولید هایما عقب ماندگی ایجاد شده را در ماههای منتهی به پایان سال 1403 جبران می کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اطلاعاتی که در مورد ترور سیدحسن نصرالله نمیدانید
-
حمایت حزبالله از آتشبس/ لبنانیها به دیپلماسی غربیها امیدوار شدند
-
هشدار کرملین نسبت به حمله به تاسیسات هستهای ایران/ مسکو: برنامه اتمی ایران تحت کنترل است
-
تهران بر سر چهارراه استراتژیک؛ سیگنال هستهای عملیات اول اکتبر؟
-
روایت شبهای مسافرکشهای خانهبهدوش
-
قیمت دنا ۱۰ رقمی شد
-
بحران کمبود حسابداران و چالشهای پیش روی صنعت حسابداری
-
پسلرزه خطونشان اتمی پوتین؛ رزمایش هستهای ناتو کلید میخورد
-
خروج عینالاسد از آمادهباش حداکثری بدون هشدار قبلی/ توافق تلآویو و واشنگتن برای تاخیر در اقدام علیه ایران؟