وجوه بلوکهشده مشتریان خودروهای وارداتی آزاد شد
با پایان یافتن مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی، وجوه بلوکه شده مشتریان از صبح امروز ۵ شنبه ۲۳ اسفند ماه آزاد و قابل برداشت است.

به گزارش اکوایران، آخرین دور از فروش خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، از روز شنبه 18 تا 23 اسفندماه به مرحله اجرا در آمد.
البته متقاضیان میبایست از روز سهشنبه 14 اسفند ماه در یکی از حسابهای خود نزد بانکهای عامل واجد شرایط اعلامی سامانه، به نام خودرو وارداتی، وکالتی کرده و 500 میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند؛ برای این منظور تا ساعت 12 (سهشنبه 21 اسفند ماه) مهلت در نظر گرفته شد.
در این بازده زمانی متقاضیان فرصت داشتند تا نسبت به انتخاب سه اولویت مورد نظر خود از لیست خودروهای قابل عرضه در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی اقدام کنند.
در حال حاضر با پایان یافتن مهلت ثبت نام ، وجوه بلوکه شده مشتریان از صبح امروز 5 شنبه 23 اسفند ماه آزاد و قابل برداشت است.
سامانه تخصیص خودروهای وارداتی در ۲ مرحله خودروها را عرضه کرد که با اضافهشدن ۲۴ مدل جدید، در مجموع ۳۱ مدل خودرو بارگزاری شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بازار سکه سه سر برد شد
-
هشدار ایران به آمریکا/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی به دنبال دارد
-
سومین ناو هواپیمابر آمریکا هدف کروزهای یمن قرار گرفت
-
فوری؛ ادعای خطرناک ترامپ علیه ایران
-
بحران روغن در قنادیها / روغن خوراکی 3 میلیون شد
-
پیام کاخ سفید به تهران: هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید
-
آماده باش برای شب پرالتهاب تهران
-
یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ به دهکهای چهارم تا نهم واریز شد
-
یمن آمریکا را تهدید کرد/ حملات تا ارسال کمک به غزه ادامه دارد