گزارش اکوایران از آخرین تحولات بازار سهام؛
بورس بالا آمد / وبملت صدرنشین شد
اکوایران: در روز شنبه شاخص کل بورس تهران صعود کرد و شاهد بهبود تقاضا در بازار بودیم. وبملت بیشترین رشد قیمت، بیشترین صف خرید و بیشترین ورود پول حقیقی بازار را داشت.

به گزارش اکوایران، امروز در ابتدای معاملات روند شاخص کل بورس صعودی شد و در یک ساعت ابتدایی حدود 5 هزار واحد بالا آمد. در پایان معاملات شاخص نسبت به روز چهارشنبه هزار و 599 واحد رشد کرد و به سطح یک میلیون و 473 هزار و 498 واحد رسید.
اما شاخص هم وزن رشد کرد و در پایان معاملات امروز 703 واحد نسبت به روز چهارشنبه بالا آمد و در رقم 404 هزار و 485 واحد ایستاد.
شاخص کل فرابورس هم قرمزپوش شد و 124 واحد افت کرد و به رقم 19 هزار و 415 واحد رسید.
دو سمت سبز و قرمز بازار
در پایان معاملات روز شنبه، 268 نماد رشد قیمت داشتند و 273 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 49 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 51 درصد بازار افت قیمت داشتند.
خروج پول حقیقی
امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای بیست و ششمین روز متوالی منفی شد و 81 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. گروه محصولات شیمیایی بیشترین ورود پول حقیقی را داشت و معدنیها مقصد پولهای حقوقی بودند.
در معاملات روز شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شستا (شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 26 میلیارد تومان بود. پس از شستا، نمادهای بپاس (شرکت بیمه پاسارگاد) و ومعادن (شرکت توسعه معادن و فلزات) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در مقابل، وبملت، تاپیکو، پارسان، شپدیس، کرماشا، پالایش و شیراز بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.
لیدرهای بازار سهام
امروز نمادهای «پارسان»، «تاپیکو» و «شپدیس» بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند و نمادهای «کگل»، «ومعادن» و «نوری» بیشترین تأثیر کاهشی را بر شاخص کل داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای «بپاس»، «هرمز» و «کگهر» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «شاوان»، «شگویا» و «غصینو» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس شستا صدرنشین است و نوری و وتجارت در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز دی، ددانا و هرمز پرتراکنشترین نمادها هستند.
مازاد تقاضا در پایان معاملات شنبه
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل افزایش یافت و 17 میلیارد تومان بود. ارزش صفهای خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 43 درصد رشد کرد و در رقم 107 میلیارد تومان ایستاد.
امروز نماد وبملت (بانک ملت) با صف خرید 50 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از وبملت، نمادهای تاپیکو (شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین) و غمینو (شرکت صنایع غذایی مین شرق) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد سپاها (شرکت سیمان سپاهان) تعلق داشت که ارزش آن 15 میلیارد تومان بود. پس از سپاها، نمادهای سدبیر، حپترو، فسپا و پارتا بیشترین صف فروش داشتند.
ارزش معاملات
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 9 هزار و 952 میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 4 هزار و 212 میلیارد تومان بود که 42 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل میدهد.
امروز ارزش معاملات خرد سهام با افزایش 66 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 2 هزار و 814 میلیارد تومان رسید.
در معاملات امروز نماد تاپیکو (شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی) بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را نیز به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن 83 میلیارد تومان بود.
پس از تاپیکو، شستا بیشترین ارزش معاملات را داشت و ومعادن رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن دو نماد بوعلی و وبملت در رتبههای بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.
در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد 873 میلیون و 759 هزار و 363 سهم در صدر قرار گرفته است. وتجارت در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به دی تعلق داشت. دو نماد وبملت و ومعادن نیز در رتبههای بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خبرنگار والاستریت ژورنال تاریخ دور بعدی مذاکرات هستهای را اعلام کرد
-
ویتکاف: دور بعدی مذاکرات با ایران هفته آینده و در اروپا انجام میشود
-
مواجهه علنی عراقچی و ویتکاف
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
-
فوری/ پاسخ عراقچی به سخنان ویتکاف درباره غنیسازی: اظهارات او از واقعیت مذاکرات به دور است
-
خط ترمز ویتکاف در بازار پشت خطی
-
شارژ حساب بازنشستگان تأمیناجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
ویتکاف: نمیتوانیم حتی اجازه یک درصد ظرفیت غنیسازی را بدهیم