محمدرضا قاسمی

محمدرضا قاسمی

آخرین مطالب محمدرضا قاسمی

اکوایران: ارز مشترک اروپا به‌تازگی به قوی‌ترین سطح خود در سه سال اخیر دست یافت،‌ چراکه نااطمینانی اقتصادی نشأت گرفته از سیاست‌های تعرفه‌ای آمریکا، نقش دارایی امن دلار را زیر سوال برده است.
اکوایران: حدود یک‌سوم از بودجه مسکو از طریق نفت و گاز تأمین می‌شود و اگر قیمت‌های نفت در سطوح کنونی خود باقی بمانند، بودجه این کشور ممکن است تا 2.5 درصد پایین‌تر از سطح پیش‌بینی شده برای سال 2025 قرار بگیرد.
اکوایران: کشورهایی که وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد آن‌ها را برای مذاکرات تجاری در نظر می‌گیرد، شامل ژاپن، کره جنوبی، ویتنام و هند، از همسایگان چین هستند؛ کشورهایی که واشنگتن می‌تواند از آن‌ها در جهت منزوی کردن چین کمک بگیرد؛ موضوعی که با نام استراتژی «محاصره عظیم» شناخته می‌شود.
اکوایران: برگزاری این نوع نشست‌ها بر نگرانی فزاینده پکن درباره خسارات ناشی از مناقشات تجاری رو به گسترش میان این کشور و آمریکا به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا تأکید می‌کند.
اکوایران: عراق یک یادداشت تفاهم با شرکت GE Vernova Inc. به امضا رسانده که به موجب آن، نیروگاه‌های سیکل ترکیبی گاز با ظرفیت حدود 24 گیگاوات ساخته خواهد شد.
اکوایران: اگر رئیس‌جمهوری آمریکا مصمم است با استفاده از دیوار بلند تعرفه‌ها، کشورش را به اقتصادی خودکفا تبدیل کند، آیا کشورهای دیگر همچنان نیاز خواهند داشت که مانند گذشته دلار را مد نظر قرار دهند؟ بلومبرگ در این گزارش به این پرسش پاسخ می‌دهد.
اکوایران: یک شرکت بیوتکنولوژی مستقر در دالاس موسوم به Colossal Biosciences، مدعی شده است که توانسته گرگ وحشت را که در عصر یخبندان زندگی می‌کرده، در قالب سه توله گرگ خاکستری مهندسی‌شده از نظر ژنتیکی، احیا کند.
اکوایران: اعضای اوپک در سال 1997، در نشستی در پایتخت اندونزی،-جاکارتا،- هم‌زمان با اوج گیری بحران مالی آسیا تولید خود را افزایش دادند، تعداد کمی پیش‌بینی می‌کردند که ترکیب افزایش تولید و کند شدن اقتصادها چقدر فاجعه‌بار خواهد بود. یک سال بعد، قیمت نفت به زیر 10 دلار در هر بشکه سقوط کرد و این اشتباه سیاست‌گذاری برای همیشه در حافظه اوپک به‌عنوان «شبح جاکارتا» باقی ماند.
اکوایران: این گزارش به تأثیرات جنگ تجاری جدید آمریکا با چین پرداخته است که در آن چین می‌تواند خود را به‌عنوان یک نماینده بهتر برای نظم بین‌المللی قانون‌محور عرضه کند، در حالیکه ایالات متحده تلاش بسیار زیادی برای ایجاد این سیستم انجام داد.
اکوایران: رأس الخیر به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرهای صنعتی عربستان یک نقش ویژه در فرآوری و صادرات مواد معدنی به بازارهای جهانی ایفا می‌کند. این منطقه صنعتی محل حضور تأسیسات بسیار پیشرفته است که جایگاه عربستان را به‌عنوان یک بازیگر پیشرو در تأمین منابع معدنی ضروری تثبیت می‌کند.

پربازدیدهای محمدرضا قاسمی