به گزارش اکوایران، در بیانیه دفتر روابط سیاسی - نظامی وزارت خارجه آمریکا که در حساب کاربری این دفتر در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر شد، آمده است: این فروش تسلیحاتی شامل مدرن‌سازی موشک‌های سریع و عناصر لجستیکی مرتبط است. آژانس همکاری امنیتی دفاعی گواهینامه لازم را صادر کرده و کنگره آمریکا را در جریان فروش این تسلیحات به مصر قرار داده است.

بر اساس این بیانیه، فروش این تسلیحات به دنبال درخواست مصر برای خرید چهار سیستم مدیریت جنگی (COMBATSS-۲۱) برای نوسازی چهار کشتی موشک‌انداز، رادارهای نظارت هوایی و سطحی، سیستم‌های فریب، حسگرهای الکترواپتیکال/مادون قرمز و سایر تجهیزات مرتبط انجام خواهد شد.

به نقل از ایرنا، بیانیه دفتر روابط سیاسی - نظامی وزارت خارجه ایالات متحده می‌افزاید: فروش این تسلیحات به بهبود امنیت مصر که نیرویی کلیدی برای ثبات سیاسی و رشد اقتصادی در خاورمیانه است، کمک خواهد کرد و توانایی‌های نیروی دریایی مصر را برای مقابله با تهدیدات فعلی و آینده افزایش می‌دهد. همچنین، این فروش تعادل نظامی در منطقه را تغییر نخواهد داد.

به گزارش اکوایران، وزارت امور خارجه آمریکا چندی پیش، دستور توقف فعالیت برای کمک‌های خارجی موجود و جدید صادر کرد اما معافیت‌هایی برای تأمین مالی نظامی رژیم صهیونیستی و مصر در نظر گرفت.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دستور توقف ۹۰ روزه کمک های توسعه خارجی را جهت بررسی کارایی و سازگاری آنها با سیاست خارجی خود صادر کرد. در یادداشت وزارت امور خارجه آمریکا آمده است که بلافاصله پس از اجرایی شدن این دستور، مقامات ارشد «باید اطمینان حاصل کنند تا زمانی که مارکو روبیو وزیر امور خارجه تصمیم جدیدی اتخاذ نکرده است هیچ تعهد جدیدی برای کمک های خارجی ارائه نخواهد شد.»

مصر نیازمند کمک واشنگتن

رژیم صهیونیستی سالانه حدود ۳.۳ میلیارد دلار بودجه نظامی خارجی از سوی آمریکا دریافت می کند، در حالی که مصر حدود ۱.۳ میلیارد دلار کمک نظامی از آمریکا دریافت می کند. بر اساس درخواست کنگره، اوکراین، گرجستان، استونی، لتونی، لیتوانی، تایوان، اندونزی، فیلیپین، تایلند، ویتنام، جیبوتی، کلمبیا، پاناما، اکوادور، اسرائیل، مصر و اردن برای دریافت کمک در سال ۲۰۲۵ شناسایی شده اند.

در این درخواست همچنین آمده است که آمریکا به دنبال تامین مالی و نظامی ارتش لبنان «به منظور کاهش بی ثباتی در این کشور و مقابله با نفوذ ایران است.»