به گزارش اکوایران، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه کشور امروز، یکشنبه 21 بهمن 1403، در گفت‌و‌گو با شبکه خبر گفت: پیرو هشدار هواشناسی، ۲۵ استان کشور تحت پوشش شرایط زمستانی است و محور‌های برون شهری استان‌ها به علت بارش برف، وزش باد شدید و کولاک کاملا لغزنده هستند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه آزادراه زنجان - قزوین به صورت دو طرفه مسدود است، افزود: محور‌های اصلی همچون چالوس، هراز، آزادراه تهران - شمال، آزادراه قزوین - رشت و جاده قدیم قزوین - رشت در مسیر جنوب به شمال مسدود است.

رئیس پلیس راه کشور گفت: برخی از محور‌های فرعی در استان‌های زنجان، قزوین، کردستان، همدان، لرستان و اردبیل به صورت موقت بسته شدند.

او افزود: در ۴۸ ساعت گذشته برخی از محدودیت‌های ترافیکی و انسداد جاده‌ها به علت رفتار مخاطره آمیز برخی از رانندگان در جاده‌های برفی و لغزنده بود.

این مقام انتظامی گفت: هموطنان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت با خودروی ایمن مجهز به سیستم گرمایشی و تجهیزات زمستانی مسافرت کنند.

فردا تهران یخ می‌زدند؟

در همین حال هم، صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، با اشاره به وضعیت جوی کشور فردا (دوشنبه، ۲۲ بهمن) گفت: فردا در غالب مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود.

به گزارش مهر، او ادامه داد: فردا (۲۲ بهمن) با نفوذ و گسترش توده هوای سرد کاهش محسوس دما در گستره استان تهران و یخبندان سطح زمین به خصوص در دامنه و ارتفاعات مورد انتظار است.

او افزود: همچنین از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری و در مناطق پرتردد شهری و نواحی صنعتی با انباشت تدریجی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود، از اواخر وقت روز چهارشنبه (۲۴ بهمن) تا روز پنجشنبه (۲۵ بهمن) با نفوذ سامانه بارشی افزایش ابر در پاره‌ای نقاط به ویژه بخش‌های شمالی و ارتفاعات استان تهران همراه با بارش برف و باران و وزش باد دور از انتظار نیست.

ضیائیان در پایان گفت: آسمان تهران فردا (۲۲ بهمن‌) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد و افزایش ابر، به‌تدریج غبار رفیق با حداقل دمای ۳- و حداکثر دمای ۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.