پیش بینی مذاکره ایران و امریکا پس از جنگ غزه
ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با اکو ایران حادثه 7 اکتبر را در راستای تحقق منافع ملی ایران می داند.
او معتقد است پیش از این حادثه جایگاه جغرافیایی ایران در برخی طرح های بین المللی نظیر کریدور آیمک نادیده گرفته شده بود اما این حادثه موجبات بازاندیشی آمریکا در طرح قبلی را فراهم کرده است.
به گفته این نماینده مجلس، امروز آمریکا بدون توجه به نفوذ ایران قادر به پیشبرد هیچ برنامه ای برای خاورمیانه نخواهد بود. از همین رو عمویی معتقد است پس از فرونشستن غبار جنگ آمریکا چاره ای نخواهد داشت جز اینکه دوباره مذاکرات رفع تحریم ها با ایران را از سربگیرد.
او در عین حال در این گفت و گو عدم اطلاع ایران از حادثه ۷ اکتبر را برابر با گلایه جمهوری اسلامی از حماس تلقی نکرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پرداخت خسارت بابت تأسیسات هستهای، پیششرط ایران برای مذاکره
-
تیبا فیسلیفت هم قیمت پژو 207 شد
-
پیام صریح تهران به غرب: بدون لغو تحریم، محدودیت هستهای معنا ندارد
-
واکنش عربستان به خبر محاصره کشتی سعودی حامل سلاح برای اسرائیل
-
تماس مهم مصر با ایران و آژانس انرژی اتمی / از سرگیری مذاکرات هستهای ایران؟
-
رنسانس نابهنگام؛ ظهور کانال جدید ترامپ با تهران و پکن
-
اختلاف قیمت 10خودرو از کارخانه تا بازار؛ از آواتار تا پژو ۲۰۷
-
خانوارها برای تأمین حداقل معیشت چقدر خرج میکنند؟
-
رسوایی بزرگ و جرقه خشم سراسری؛ چرا چینیها به خیابان آمدند؟
چهره روز
اکوایران: در واشنگتن شایعاتی پیچید مبنی بر اینکه ژورنال داستان داغی در دست دارد. وقتی روز چهارشنبه خبری منتشر نشد،…