93 درصد کاهش سودآوری در یک نماد فرابورس
شرکت تولیدی گاز و لوله با نماد پلوله در گزارش سه ماهه بهاری 1403 خود عنوان کرده که سود خالص این شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل با افت 93 درصدی همراه شده است. پلوله برای بهار 1402 مبلغ 8.5 میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرده است که این رقم برای سه ماهه نخست سال به عدد 500 میلیون تومان رسیده است. این شرکت جز نمادهای بازار پایه زرد فرابورس است.
گروه صنعتی بوتان نیز با افت ۳۵ درصدی سود خالص بهار ۱۴۰۳ را گزارش کرد . نماد لبوتان برای این فصل سود ۵۷ میلیارد تومانی را در دفاتر خود ثبت کرده است.
قشکر نیز برای گزارش ۹ ماهه خود زیان ۶ میلیارد تومانی دوره مشابه سال مالی قبل را برای سال مالی ۱۴۰۳ به رقم زیان ۳ میلیارد تومانی کاهش داد.
شرکت پتروشیمی پارس نیز خبر داده که برای تعمیرات اساسی به مدت ۳ روز واحد اتان خود را متوقف میکند.
نماد فسوژ نیز از سهمیهبندی و قطع برق خبر داده است و به گفته شرکت این سهمیه بندی باعث کاهش ۱۰ الی ۱۵ درصدی تولید هفتگی این شرکت خواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
افتتاح تفریگاه ساحلی مخصوص روسها از سوی کره شمالی
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
دوربرگردان دونالد از اسرائیل
-
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
-
افشای جنایت اسرائیل علیه ایران در سازمان بین المللی دریانوردی
-
سومین پیام تصویری رهبر انقلاب: به ملت بزرگ ایران تبریک عرض میکنم
-
احمد الشرع: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل برای توقف حملات ادامه دارد
-
ساعت کاری جدید مترو تهران اعلام شد
-
احتمال اخراج ۳۴۰۰ کارمند وزارت خارجه آمریکا از روز جمعه