خلاصه نیمه اول بازار سهام؛
رشد اندک شاخص کل بورس در 90 دقیقه نخست امروز / شاخص های فرابورس قرمز پوش شدند
اکوایران: در 90 دقیقه نخست بازار ، بیشترین ورود پول حقیقی از آن نمادهای فخوز، تاپیکو و حفاری بود و در مقابل نمادهای وپارس، شپنا و سلیم شاهد بیشترین خروج پول حقیقی بودند

بازارسرمایه در نیمه نخست معاملات آخرین روز هفته، مورخ 28 آذرماه 1403 با رشد بسیاراندک همراه بود؛ در حالی که شاخص کل بورس مثبت است؛ شاخص هم وزن آن منفی بوده و از طرف دیگر شاخص های کل و هم وزن فرابورس قرمزپوش شدند.
در نیمه نخست معاملات بازار امروز، 28 درصد نمادهای بازار مثبت هستند و 72 دیگر منفی معامله شدند؛ یعنی 230 نماد مثبت و 599 نماد دیگر منفی بوده اند.
در این بین؛ نمادهای وبملت، وامید و شستا بیشترین تاثیر منفی و فارس، پارسان و فولاد بیشترین تاثیر مثبت را بر روند شاخص بورس داشتند.
در 90 دقیقه نخست بازار ، بیشترین ورود پول حقیقی از آن نمادهای فخوز، تاپیکو و حفاری بود و در مقابل نمادهای وپارس، شپنا و سلیم شاهد بیشترین خروج پول حقیقی بودند.
همچنین همانند روزهای گذشته شاهد خروج نقدینگی از صندوق های بادرآمد ثابت هستیم و البته پول حقیقی از کل بازار هم در حال خروج است.
در نیمه نخست بازارامروز گروه های بانکی ، فلزات اساسی، فراورده های نفتی، خودرو، شیمیایی، چند رشته ای و انبوه سازی، جزو صنایع برتر محسوب شدند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پزشکیان در گفتوگو با تاکر کارلسون: توان نظامیمان را تقویت میکنیم تا هوس حمله نکنند
-
بازگشت بیبی به کاخسفید؛ سناریوی بعید برای غزه رقم میخورد؟
-
زیباکلام: اسرائیل غافلگیر شد
-
خط و نشان بیآبی برای اقتصاد ایران
-
گفتوگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه فرانسه
-
تعویق چند ساعته سفر نتانیاهو به آمریکا
-
حداقل بودجه برای رهن آپارتمان 2خوابه در تهران؛ از ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان
-
آینده بازار زیر سایه نگرانیهای سیاسی؛ 3 دلیل اصلی برای عدم افزایش قیمت طلا
-
رئالیسم جدید ترامپ جهان را به سوی جنگ بزرگ بعدی سوق میدهد؟