شانگهای پیشرو در ارتباطات اینترنتی
چین در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری در دنیای فناوری داشته و شرکتهای این کشور سهم بزرگی در این حوزه دارند.
چین در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری در دنیای فناوری داشته و شرکتهای این کشور سهم بزرگی در این حوزه دارند.
ایلان ماسک با استخدام پژوهشگران هوش مصنوعی قصد دارد رقیبی برای Chatgpt بسازد.
شرکت فولکسواگن قصد دارد طی ۵ سال آینده ۱۹۳ میلیارد دلار در زمینههایی از جمله تولید باتری و در دست گرفتن بازار آمریکایشمالی سرمایهگذاری کند.
بیش از ۲۸۸،۰۰۰ "ordinals inscriptions" در بلاکچین بیتکوین وجود دارد. این روند از ابتدای فوریه ۲۰۲۳ به شدت افزایش یافته است.
کانادا روز دوشنبه خبر ممنوعیت استفاده از تیکتاک در دستگاههای دولتی را رسانهای کرد. مقامات این کشور میگویند: این اپلیکیشن ریسک امنیتی و همچنین تهدیدی برای حریم خصوصی به حساب میآید.
به گزارش منابع آگاه شرکت نتفلیکس آمریکا پس از سالها مذاکره با مقامات و ارزیابی ریسکهای موجود، در حال آمادهسازی برای افتتاح دفتری در ویتنام است.
به گفته منابع بانکی، ارزش استفاده از کارتهای اعتباری در ونزوئلا بهخاطر تورم بالا و محدودیتهای بانکی روز به روز کاهش مییابد.
بیش از ۲۵ سال است موتورهای جستجو تنها راه ورود به اینترنت هستند.