وزیر کشاورزی مدعی شد: شاخصهای اقتصادی بخش کشاورزی رو به بهبود است
وزیر جهاد کشاورزی در نشست قرارگاه امنیت غذایی گفت: شاخصهای اقتصادی بخش کشاورزی رو به بهبود بوده و ذخایر محصولات اساسی در وضعیت مطلوب است.

به گزارش اکوایران، امروز 18 خردادماه، نشست قرارگاه امنیت غذایی به ریاست وزیر جهاد کشاورزی با حضور مسئولان ستاد، انجمنها و تشکلهای کشاورزی و مشارکت وبیناری سازمان جهاد کشاورزی استانها برگزار شد.
محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در ابتدا نشست با اشاره به وضعیت تولید کالاهای اساسی، اظهار کرد:
-
در تولید مرغ و تخممرغ با تأمین کافی و به موقع منابع پایه تولید، نهاده و تلاش مستمر تشکلها و تولیدکنندگان از گلوگاه تأمین بازار داخل عبور کردهایم و حالا تقویت صادرات، دغدغه اصلی است.
-
بر اساس گزارش خرداد سال جاری، جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۹ درصد افزایش یافته است.
-
شاخصهای اقتصادی بخش کشاورزی ایران رو به بهبود بوده و میزان ذخایر محصولات اساسی در وضعیت مطلوبی است.
-
ذخایر نهاده تا پایان مهرماه و بیشتر تأمین شده و تراز تجاری بخش کشاورزی ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.
-
در تولید مرغ و تخممرغ با تأمین کافی و به موقع منابع پایه تولید، نهاده و تلاش مستمر تشکلها و تولیدکنندگان از گلوگاه تأمین بازار داخل عبور کرده و حالا، تقویت صادرات، دغدغه اصلی است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
کارتهای ایران برای بازی با ترامپ
-
دلار ۱۰۰ هزار تومانی؛ سیگنال هشدار دهنده وضعیت اقتصاد
-
روایت ظریف از یار دوازدهم ترامپ
-
فدرال رزرو نرخ های بهره را تغییر نداد
-
ایران خودرو همزمان باعث خنده و گریه مشتریان شد / خداحافظی تلخ این خودرو
-
پزشکیان در پیام نوروزی: با همدلی و همبستگی، ایران را به جایگاه شایستهاش خواهیم رساند
-
برگ آخر بانک مرکزی از سال ناتراز
-
نوروز با طعم تحریم/ ترامپ پیام تبریک داد و فشار حداکثری را ادامه داد
-
ادعای آکسیوس درباره محتوای نامه ترامپ به تهران