رئیسی وارث ترس تورمی
جدیدترین گزارش در خصوص متغیرهای عمده پولی و اعتباری که مربوط به مرداد ۱۴۰۰ است توسط بانک مرکزی منتشر شد.
بر اساس گزارش منتشر شده، حجم نقدینگی در مردادماه امسال برابر سه هزار و ۹۲۱ هزار میلیارد تومان شد که در مقایسه با مرداد سال گذشته ۳۹.۱ درصد رشد داشته است.
اما به جز نقدینگی که مورد توجه قرار گرفته است، موضوع مهم دیگر نسبت پول به شبه پول است. مقایسه این نسبت در ماه های فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد ۱۴۰۰ از افزایشی بودن حکایت دارد. موضوعی که از یک چیز حکیات دارد: عدم تغییر انتظارات تورمی و جابجایی سپرده های بلند مدت به سمت مخالف!
همچنین جداول مربوط به پایه پولی هم حاوی نکات مهمی است؛ نخست مطالبات بانک مرکزی از دولت و دیگری خالص دارایی های خارجی بانک مرکزی! در این گزارش اکوایران به جراحی و موشکافی اعداد و جداول منتشر شده از سوی بانک مرکزی پرداختهایم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای تازه ترامپ علیه ایران پس از پاسخ تهران به نامه او
-
ترامپ کوتاه آمد؛ اعلام آمادگی برای معامله در جنگ تجاری
-
ایران خودرو این محصول را از یک قدمی گورستان برگرداند / تصمیمی که مسیر تولید این خودرو را عوض کرد
-
گزارش اسوشیتدپرس از رد پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا
-
ایران خودرو پیشنهادی داد که مشتریان را ناراضی کرد / خودروی محبوب از دست متقاضیان لیز خورد
-
تسهیلات جدید عربستان برای حج عمره/ ارائه ویزای الکترونیکی 90 روزه
-
عارف: باید به مردم اطمینان دهیم که نوسانات بازار تاثیر بر سرمایه آنان نخواهد داشت
-
رقابت هستهای در اعماق دریا؛ نبرد زیردریاییهای آمریکا و چین
-
ورود سامانه بارشی جدید به ایران؛ هشدار هواشناسی به 8 استان