به گزارش اکوایران، مسعود پزشکیان در این نشست تاکید کرد که در حال حاضر در سفرهای استانی تلاش می‌کند تا اطلاعات لازم را در زمان مناسب به مسئولین، سرمایه‌گذاران، دانشگاهیان، نمایندگان مجلس و مسئولان استانی برساند.

پزشکیان معتقد است که باید نقش هر فرد در این فرآیند مشخص و مسئولیت‌پذیر باشد، چرا که بار مسئولیت‌ها در سال جاری بسیار سنگین‌تر شده است و احساس وظیفه نسبت به مردم و کشور بسیار قوی است.

او گفت:  استانداران، مدیران و وزرا باید همان مسئولیت‌ها را با دغدغه و احساس مسئولیت انجام دهند و در چارچوب سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری و برنامه‌های ملی حرکت کنند. 

رئیس جمهوری همچنین افزود:  اگر استانداران به فرمانداران اختیار دهند و مسئولیت‌پذیری را تقویت کنیم، می‌توانیم کشور را بهتر اداره کنیم. در صورت بروز خطا، باید اصلاحات انجام شود و هماهنگی‌ها مجدد صورت گیرد تا مسیر پیشرفت هموارتر شود.