به گزارش اکوایران، عبدالامیر یاقوتی، مدیر کل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، در خصوص اتصال این شرکت به سامانه املاک و اسکان، اظهار کرد: هدف قانون‌گذار از ارائه اطلاعات مربوط به مصارف انرژی ساختمان‌ها، استفاده از آن به منظور شناسایی خانه‌های خالی است و در فرم‌هایی هم که شهروندان در سامانه املاک و اسکان پر می‌کنند، درج شناسه قبض برق هم پیش‌بینی شده است.

او افزود: در جهت تکلیف قانونی، به همه شرکت‌های توزیع ابلاغ شده که هر شهروندی که برای دریافت انشعاب مراجعه می‌کند، با اخذ کد ملی استعلام لازم به عمل آید که آیا در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کرده یا نه؟ و چنانچه ثبت نام نکرده باشد، همانجا امکان لازم برای ثبت نام متقاضیان فراهم است.

یاقوتی در خصوص تکلیف قانونی دیگر مبنی بر محاسبه تعرفه برق مشترکانی که در سامانه املاک و اسکان ثبت نام نکرده‌اند به بالاترین پلکان، به مهر گفت: روزانه حدود یک میلیون قبض برق صادر می‌شود. بنابراین در قانون پیش‌بینی شده که به علت بالا بودن حجم کار می‌بایست اطلاعات مشترکان برخط باشد.

به گزارش اکوایران، پیش از این بررسی تعرفه‌های جدید و مقایسه آن با تعرفه‌های پیشین (قبل از مهر ۱۴۰۳) نشان داده است که در ماه‌های غیرگرم میزان رشد تعرفه‌ها به جز دو مورد، در محدوده ۳۸ درصدی است.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر در خصوص میزان افزایش تعرفه برق در نیمه دوم امسال به مهر گفته بود: ساختار تعرفه‌گذاری به‌گونه‌ای طراحی شده است که بیشترین یارانه را مشمول مشترکانی می‌کند که در محدوده الگوی مصرف قرار گرفته‌اند و قبضهای برق ارزان‌تری دریافت می‌کنند.