طرح معدنیها برای آزادسازی محدودههای بلوکه شده
اکوایران: محدوده های بلوکه شده معدنی فرصت بهره برداری از ظرفیت های معدنی و تحقق برنامه هفتم توسعه را گرفته است. در حالی که سازمان هایی که در استعلام ها پاسخ منفی می دهند دلایل رد آن را مشخص نمی کنند.
به گزارش اکوایران، مهدی حمیدی، مدیرکل دفتر بهره برداری معادن وزارت صمت در نشست کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران با موضوع بررسی حقوق دولتی، اظهار کرد: امروز برای تحقق رشد ۱۳ درصدی برنامه هفتم توسعه نیازمند آزادسازی محدوده های بلوکه شده هستیم اما گاها این محدوده ها به دلیل استعلام منفی یک سازمان بلوکه شده اند.
به گفته حمیدی، این محدوده های بلکوله شده طبق قانون در اختیار وزارت صمت قرار می گیرد. شورای عالی معادن در چندین مورد فرصتی را به افراد داد. در برنامه هفتم توسعه به درستی ذکر شده است که اگر استعلام محیط زیست و منابع طبیعی منفی است باید با ذکر دلیل باشد و باید راهکار رفع این علت را هم قید کنند. براساس برنامه هفتم در این زمینه به سمت یک تفاهم در حرکت هستیم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شرط ایران برای پذیرش محدودیتهای هستهای
-
روسیه از جمع شرکای اصلی تجاری غیرنفتی ایران حذف شد
-
واکنش علیاف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین
-
جزئیات توافق ارمنستان و آذربایجان منتشر شد؛ تعیین مرزهای مشترک و برقراری روابط دیپلماتیک
-
خط و نشان تهران برای ترامپ در زنگزور؛ فصل دشمنی بسته شده؟
-
اسرائیلیها، نتانیاهو را تهدید کردند
-
3 سناریوی پوتین در معامله با ترامپ؛ فاجعه اوکراین در راه است؟
-
عزیزی: زمان و مکان مذاکرات جدید با آمریکا تعیین نشده است/ گروسی به ایران نمیآید
-
پنج استاندار برتر کشور در حوزه اقتصادی معرفی شدند