خط ترمز شورای رقابت در بورس تهران
نامه نگاری های عجیب شورای رقابت باعث شد تا صنعت خودرویی این لیدر سنتی بازار سرمایه با صف های فروش همراه شود و به گفته رییس سازمان بورس بیش 100 همت به سهامداران زیان وارد شود.
هفته گذشته هم تعداد ۱۱۸ نفر از اهالی بازار سرمایه به رییس جمهور بابت اولویت اول که بورس است، نامه نوشتند و به شورای رقابت اعتراض کردند. اما همچنان رانتخواریی از کیفیت بالایی برخوردار است.
سایپا هم اعلام کرده که آثار و تبعات ناشی از این تصمیم شورای رقابت را طی چند روز آینده به اطلاع سهامداران خواهد رساند.
محمدعلی شیرازی مدیر عامل فرابورس:سه شاخص جدید فرابورسی در قالب شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، شاخص کل هموزن و شاخص قیمت هموزن از شانزدهم بهمنماه در سایتهای مدیریت فناوری بورس تهران و فرابورس نمایش داده میشود.
پالایش با خالص خروج ۱۰۲ میلیارد تومانی پول حقیقی ها کار را تمام کرد. نماد های فولاد با ۷۰ و فملی هم ۶۸ میلیارد تومان خروج پول های حقیقی در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
همراه اول هم پیشنهاد افزایش سرمایه از محل سود انباشته را مطرح کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
افتتاح تفریگاه ساحلی مخصوص روسها از سوی کره شمالی
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
دوربرگردان دونالد از اسرائیل
-
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
-
افشای جنایت اسرائیل علیه ایران در سازمان بین المللی دریانوردی
-
سومین پیام تصویری رهبر انقلاب: به ملت بزرگ ایران تبریک عرض میکنم
-
احمد الشرع: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل برای توقف حملات ادامه دارد
-
ادعای جدید گروسی در مورد خسارت به فردو
-
لغتنامه جنگ: موشک هایپرسونیک چیست؟